ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατάθεση ψυχής Βανγκέλι: “Δέος για την λαοθάλασσα! Κούπερ ο κορυφαίος! Μια γροθιά τώρα στα δύσκολα”

Ο Κρίστι Βανγκέλι μπορεί να είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά δεν παύει να δηλώνει… οπαδός του Άρη! O 31χρονος αμυντικός “γέννημα-θρέμμα” του Άρη συνεχίζει την καριέρα του στην Αλβανία με την πρωταθλήτρια της χώρας Σκεντερμπέου, αλλά δεν παύει να δηλώνει ότι η καρδιά του είναι “ριζωμένη” στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Βανγκέλι έκανε… κατάθεση ψυχής στην εκπομπή “Οι Αντίζηλοι” του Yellow Radio 92,8, μιλώντας με αφορμή την συμπλήρωση επτά χρόνων από τον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (24 Απριλίου), όπου ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες του Άρη. “Νιώθω ακόμη και τώρα δέος για την μεγαλύτερη οπαδική εκδρομή που έχει γίνει ποτέ, με την παρουσία πάνω από 25.000 φιλάθλων του Άρη στο γήπεδο” είπε χαρακτηριστικά ομολογώντας ότι: “βγαίνοντας στο γήπεδο δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε. Όλα ήταν κίτρινα, βγάζαμε και φωτογραφίες και μέσα στα αποδυτήρια είπαμε ότι θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη. Δυστυχώς δεν ήρθε για λεπτομέρειες”.

Ομολόγησε ότι: “Τεράστιο κεφάλαιο ήταν ο προπονητής μας ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Δούλευε ομαδικά, αλλά και με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, ήταν και είναι ο κορυφαίος προπονητής με τον οποίο δούλεψα. Μακάρι να συνέχιζε στον Άρη, μακάρι να μην είχε διαλυθεί εκείνη η ομάδα”.

Φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον σημερινό Άρη: “Έγιναν λάθη και ο Άρης είναι πίσω έξι βαθμούς. Μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, έχει το καλύτερο ρόστερ και είναι καθοριστικό το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Εάν το κερδίσει όπως και όλα τα ματς, τότε μπορεί να καλύψει το έδαφος, αν και βλέπουμε ότι ο Άρης δίνει μάχες και άλλες ομάδες περνούν χωρίς… δυσκολία. Το σημαντικό όμως είναι ότι κόσμος και ομάδα να μείνουν ενωμένοι τώρα στα δύσκολα. Έμεινε ένας μήνας ακόμη πρέπει όλοι να… παλέψουμε. Και το λέω έτσι γιατί νιώθω κομμάτι του Άρη και μακάρι να ήμουν και πιο συχνά στο Κλεάνθης Βικελίδης”.

Τέλος, ο Βανγκέλι αποκάλυψε ότι: “Μάλλον θα είμαι ακόμη αυτόν τον χρόνο στην Αλβανία και θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Ευχή μου είναι κάποια στιγμή να ξαναπαίξω στον Άρη και γιατί όχι να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιάς μου”.

To Top