ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελίες Δημητρίου για «πόλεμο» από το παρακράτος του ποδοσφαίρου

Το ποδοσφαιρικό παρακράτος άπλωσε τα πλοκάμια του μέχρι και την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Ο διευθυντής της αρμόδιας επιτροπής, Γιώργος Δημητρίου, με εξώδικη διαμαρτυρία του προς την προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας καταγγέλλει πόλεμο που δέχτηκε στο έργο του από πρόσωπα που επιδίωκαν «… να ευνοήσουν ή να αδικήσουν αδικαιολόγητα κάποιες ομάδες».

Ο κ. Δημητρίου αναφέρει πως προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του βάσει της νομιμότητας και των σαφών οδηγιών της UEFA, ωστόσο κάποια άτομα του συστήματος μέσα από την ΕΠΟ τον… άδειαζαν «… με συνεχείς προσβολές της προσωπικότητάς μου και διασπάθιση των εργασιακών δικαιωμάτων μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως 23 από τις εισηγήσεις του για αδειοδότηση είχαν ανατραπεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό, αλλά όταν οι υποθέσεις έφταναν μέχρι τη Νιόν, ο ίδιος δικαιωνόταν για τις αποφάσεις του. Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος ο Πανιώνιος αδειοδοτήθηκε σε δεύτερο βαθμό από την ΕΠΟ, αλλά η UEFA του απαγόρευσε τη συμμετοχή στο Europa League και τιμώρησε την ομοσπονδία με πρόστιμο 50.000 ευρώ επειδή του είχε ανάψει πράσινο φως.

Η UEFA είναι ενήμερη για όλα αυτά και στηρίζει τον Γιώργο Δημητρίου, ο οποίος προτίθεται να διεκδικήσει από την ομοσπονδία τις υπερωρίες του που «κόπηκαν» από το 2008 μέχρι το 2016.

To Top