ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεργιαννάκης: “Όλοι στο πλευρό του Αρτούρ, ανατριχιάζω που θα παίξω και πάλι στο Χαριλάου…”

Η φετινή πορεία των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, έτυχε ιδιαίτερης μνείας από τον Φάνη Κατεργιαννάκη, ο οποίος έστειλε παράλληλα το δικό του μήνυμα, για το σημερινό φιλικό, που ως στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση του Αρτούρ Λεκμπέλο.

Ένα ημίχρονο με τη φανέλα των βετεράνων του Άρη και ένα με την Εθνική Ελλάδος του 2004 θα αγωνιστεί ο παλαίμαχος πλέον τερματοφύλακας, Φάνης Κατεργιαννάκης, ο οποίος τόνισε αρχικά στην «Arena Press»:

«Θα παίξω και με τις… δύο ομάδες. Έτσι μου έχουν πει και είναι κάτι που το θέλω πολύ. Πέρασα πολλά χρόνια στον Άρη και όποτε αγωνίζομαι στο Χαριλάου νιώθω μία μοναδική ανατριχίλα. Άλλωστε το ίδιο νιώθει ο κάθε ένας που φόρεσε τη φανέλα αυτή. Είμαι πάντα θετικός σε τέτοιες κινήσεις».

Τι θυμάσαι από τον Αρτούρ Λεκμπέλο;

«Συνυπήρξαμε στον Άρη και έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τον Αρτούρ. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, άριστος ποδοσφαιριστής και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Μακάρι να είναι μία γιορτή και το σημαντικότερο όλων είναι να μαζευτούν τα χρήματα για να μπορέσει να πάει στο εξωτερικό να κάνει την θεραπεία του, αυτό είναι το βασικό ζητούμενο».

Πως είδες τη φετινή αγωνιστική περίοδο και την αδυναμία του Άρη να εξασφαλίσει την άνοδο;

«Πραγματικά είναι πολύ δύσκολες στιγμές και τα λόγια είναι περιττά. Ειλικρινά λυπάμαι για τον κόσμο. Μία ακόμα χρονιά στεναχώριας. Ο Άρης έβγαλε μόνος του τα μάτια του φέτος. Με αυτό το ρόστερ το ότι δεν τα έχει καταφέρει, είναι σαν… αυτοκτονία. Πλέον, μόνο με ένα θαύμα θα επιτευχθεί η άνοδος, αλλά πρέπει οι παίκτες να κάνουν την δουλειά τους στα επόμενα ματς».

Ποια ήταν η βασική αιτία που δεν βρίσκεται στις θέσεις ανόδου η ομάδα;

«Είχε το καλύτερο υλικό και εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν αυτή η ομάδα έπαιζε στην πρώτη κατηγορία θα ήταν μέσα στην εξάδα. Την Β΄Εθνική την γνωρίζω, είναι μία κατηγορία εξαιρετικά δύσκολη. Κάθε ομάδα θέλει να κόψει βαθμούς από τον Άρη. Δίνει όλο το βάρος σε αυτό το ματς. Αλλά και πάλι ο Άρης έδωσε πολλά δικαιώματα για αυτό».

To Top