ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλειστά χαρτιά από “Αναστό”, έχει “κλειδώσει” η άμυνα

Σε αλλαγές προσανατολίζεται για το σημερινό ματς ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει μία ενδεκάδα, που θα διαφέρει αρκετά από αυτές που συνήθως χρησιμοποιούσε στα φετινά φιλικά προετοιμασίας.

Ο 58χρονος κόουτς μετά από μπαράζ δοκιμών, το τελευταίο διάστημα, δείχνει να έχει καταλήξει στους έντεκα της σημερινής αναμέτρησης, ωστόσο, απέφυγε να τους απομονώσει και να δουλέψει μαζί τους στην προπόνηση, θέλοντας να έχει σε εγρήγορση όλους του τους παίκτες, καθώς όσοι αγωνιστούν θα το μάθουν σήμερα.

Μόνοι σίγουροι μπορεί να θεωρούνται όσοι αγωνιστούν στα μετόπισθεν με τον “αλενατόρε” να έχει καταλήξει στους Ιντζίδη και Ραούλ Μπράβο για το κέντρο της άμυνας και Τζανακάκη (δεξιά), Καράμπελα (αριστερά) για τα άκρα.

Όσον αφορά την μεσαία γραμμή, οι θέσεις παραμένουν “ανοιχτές”, όπως και για τα άκρα της επίθεσης με τον Μάρκο Ντούνη να θεωρείται βέβαιος και τους Μπαργάν-Μιλούνοβιτς να διεκδικούν μία θέση στην αριστερή πτέρυγα. Στη κορυφή θα παίξει ο Αντώνης Καπνίδης, ο οποίος αναμένεται να έχει πίσω του σε πιο ελεύθερο ρόλο, τον Ανδρέα Τάτο.

 

To Top