ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλοπ:«Σύνταξη στην Λίβερπουλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως θα ήταν χαρούμενος αν τέλειωνε την καριέρα του στην Λίβερπουλ, χωρίς όμως να αποκλείει την επιστροφή του στην Γερμανία.

Στο πλαίσιο συνέντευξης του Γιούργκεν Κλοπ στον γερμανικό τύπο, μέρος της οποίας θα ενταχθεί στο βιβλίο «German football history», ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε: «Αν τέλειωνε η καριέρα μου με αυτά τα τρία κλαμπ που έχω δουλέψει (Μάιντζ, Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ) θα ήταν απολύτως εκπληκτική».

Ενώ μίλησε και για την δουλεία του ως τεχνικός των «κόκκινων» χαρακτηρίζοντάς τους ως ονειρική συνεργασία: «Ήξερα πως αν η Λίβερπουλ με ζητούσε θα ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι. Πάντα αγαπούσα αυτόν τον σύλλογο. Εκπροσωπεί αυτό ακριβώς που θέλω από το ποδόσφαιρο».

Μίλησε όμως και για τα πλάνα του: «Θέλω να κάνω αυτόν τον σύλλογο να εξελιχτεί και να είναι ικανός να κερδίζει τίτλους. Αν τα πρόσφατα αποτελέσματα δείχνουν ότι πάμε καλά, τότε το πλάνο λειτουργεί».

Τέλος αναφέρθηκε και στο πότε θα αποσυρθεί από την προπονητική: «Ξέρω πως θα έρθει η ημέρα που θα πω: «ευχαριστώ πολύ ήταν πολύ διασκεδαστικό μέχρι τώρα». Όταν γίνει αυτό τότε θα αποχωρήσω. Είναι απίθανο να κάθομαι στους πάγκους όταν θα είμαι 60 ετών».

To Top