ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοντονής: “Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μόλις αποκατασταθεί η νομιμότητα”

Ο Σταύρος Κοντονής αναμένει τις εξελίξεις μετά τα όσο ειπώθηκαν στη συνάντηση με το κλιμάκιο της FIFA και της UEFA και αναμένει τις αποφάσεις που θα παρθούν.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Αμέσως μετά τη συνάντηση του με το κλιμάκιο της FIFA και της UEFA ο Σταύρος Κοντονής προχώρησε σε δηλώσεις. Από την πλευρά του Υφυπουργού Αθλητισμού τονίστηκε η εκτίμηση ότι στο αυριανό συμβούλιο της ΕΠΟ θα αντικατασταθούν τα έξι μέλη που είναι κατηγορούμενα για την υπόθεση της κάρτας υγείας.

Μεταξύ άλλων ο Σταύρος Κοντονής τόνισε: “Είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή συζήτηση. Εχει γίνει αντιληπτό οτι οι νόμοι του κράτους εφαρμόζονται και θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται. Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι ο θεματοφύλακας της νομιμότητας και ελπίζω να το έχουν καταλάβει άπαντες αυτό.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μόλις αποκατασταθεί η νομιμότητα. Ελπίζω να γίνει σύντομα. Το τι θα κάνει η ομοσπονδία είναι δικό της θέμα. Αυτά που προβλέπονται στους νόμους θα εφαρμοστούν.

Η FIFA ταυτίζεται με τη νομιμότητα και αυτό είναι θετικό. Το καθεστώς της νομιμότητας επανέρχεται με τρόπο πανηγυρικό. Η Ελληνική Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο των αθλητικών οργάνων και εργάζεται για τη διαφάνεια”.

To Top