ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορυφώνονται οι ζυμώσεις στον ΑΣ – Πρόταση να μπει στο δ.σ. ο Χαριστέας! Προχωράει το σχήμα με Δεσύπρη

Κορυφώνονται οι ζυμώσεις στον Ερασιτέχνη ενόψει της γενικής συνέλευσης της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου.

Στο ξενοδοχείο Διακονία αναμένεται να επικυρωθεί η ανάθεση του μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος στην οικογένεια Καλαϊτζίδη (παρουσία του Άλεξ Κάλας, ο οποίος αναμένεται να δώσει το παρόν στη Θεσσαλονίκη) ως το τέλος της σεζόν.

Από και πέρα, υπάρχουν ζυμώσεις σε διοικητικό επίπεδο σε δυο άξονες:

Α. Ο πρώτος έχει να κάνει με την παρόν σχήμα υπό τον Τάσο Οικονόμου. Ο τελευταίος έβαλε την υπογραφή του στην εκκαθάριση και θέλει να είναι παρών στις εξελίξεις της “επόμενης μέρας”. Πιθανότατα στο πλευρό του θα υπάρξουν και νέα μέλη που θα διευρύνουν το συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε στο τραπέζι πρόταση για να μπει ο Άγγελος Χαριστέας στο πλευρό της διοίκησης Οικονόμου, όπως και ο Γιώργος Χατζής, ενώ και ο πρόεδρος της ΚΜΑ Άγγελος Μισιρλής έθεσε εαυτόν στη διάθεση του συγκεκριμένου σχήματος!

Β. Το πρώην μέλος των διοικήσεων της ΠΑΕ, ΑΣ, ΚΜΑ Τάσος Δεσύπρης, όπως έχει ενημερώσει εδώ και μέρες το PRESSARIS, προχωράει τις τις επαφές του στην προσπάθειά του να σχηματίσει ένα σχήμα που θα έχει ενεργό ρόλο στον Ερασιτέχνη. Σε αυτό αναμένεται να μπουν (έδωσαν το παρόν στις συζητήσεις) οι Κάρλας, Ναούμ κ.α.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη γενική συνέλευση της Πέμπτης, όπου άπαντες θα ανοίξουν τα χαρτιά τους.

To Top