ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κουσουνάδης: «Αύριο το πρωί θα μπουν τα χρήματα για το μετοχικό κεφάλαιο»

Tο μέλος της πενταμελούς επιτροπής του Άρη, Ηλίας Κουσουνάδης μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις ενόψει της ΑΜΚ που λήγει αύριο, με δεδομένο ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης διαβεβαίωσε ότι αύριο το πρωί θα έχει μπει το ποσό στον λογαριασμό του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Κουσουνάδη στο “Metropolis”:

Για το αν θα μπουν τα χρήματα στην ΑΜΚ: «Η αίσθηση -από τη διαβεβαίωση που είχαμε προχθές- είναι ότι θα μπουν τα χρήματα. Θα το δούμε στην πράξη. Είναι πολύ λογικό να μπουν τα χρήματα αύριο, γιατί έτσι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα καταστεί μεγαλομέτοχος ο κ. Καρυπίδης, από τη στιγμή που υπάρχει η συνέπεια από την περσινή σεζόν. Δεν θα σκεφτόταν κάποιος ότι θέλει ένας άνθρωπος να φύγει από τη διαδικασία ενώ έχει βάλει χρήματα και ανέβηκε τρένο η ομάδα».

Για το αν θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό του 1.000.000 ευρώ στον Καρυπίδη σε περίπτωση που βρεθεί άλλος επενδυτής: «Το μνημόνιο δεν το χειρίζομαι εγώ. Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες που υπάρχουν. Έχει τοποθετηθεί ο κ. Ψηφίδης, που είναι αρμόδιος».

Ο λόγος που δεν έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα τα λεφτά: «Δεν είναι μεγάλο θέμα αυτό γιατί ξέρω ότι είθισται και για άλλες περιπτώσεις να ακολουθείται αυτή η τακτική σε ανοίγματα κεφαλαίων κτλ. Μέχρι τώρα είμαστε σε καλό δρόμο, με αυτά που έχουμε κάνει».

To Top