ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυζερίδης: “Έκανα προτάσεις για συνεργασία του Άρη με Άγιαξ, Γιούνες και Χαριστέα…”

Ο Νίκος Κυζερίδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις προτάσεις που έκανε στον Θόδωρο Καρυπίδη για  συνεργασία του Άρη με Άγιαξ, Γιούνες και Χαριστέα…

Αναλυτικά όσα είπε στον “Arena Fm”:

«Ακόμη περιμένω την πρόταση του κ. Καρυπίδη να αναλάβω πόστο στον Άρη, όπως μου είχε πει, αλλά μπορεί να του έτυχαν αναποδιές και να με ξέχασε. Σε μια συνεργασία, θα πρέπει και οι δυο πλευρές να είναι θετικές, όχι μόνο η μια. Εγώ έκανα προτάσεις για το πώς μπορεί ο Άρης να συνεργαστεί ακόμη και με τον Άγιαξ σε επίπεδο ακαδημιών, είχα μιλήσει με τον Άμι Γιούνες, που είναι φίλος μου, αλλά και τον Άγγελο Χαριστέα, που ανέλαβε υπεύθυνος εκεί, όπως και με μια γερμανική ομάδα, αλλά για τον Άρη προείχε η άνοδος και μάλλον δεν μου έδωσαν σημασία»

-«Κινδύνεψα να πεθάνω, το ξέρει όλη η Ελλάδα, ακολουθώ μια θεραπευτική αγωγή που με βοηθάει και είμαι πολύ καλά, προπονώ μικρά παιδιά στη Γερμανία και τους βελτιώνω την τεχνική κατάρτιση, ενώ για να έρθω στον Άρη, εάν το θέλει και η ομάδα, θα είναι σημαντική μια πολύ καλή προσφορά, αν και αυτή την ομάδα την έχω στην καρδιά μου και έχω εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσω, ακόμη και στην επαφή με τον κόσμο που με αγαπάει και τον αγαπώ».

-«Είναι απαράδεκτο να μην μπορεί να ανεβεί ο Άρης στη φυσική του θέση και εφόσον επέλεξαν να πάρουν παίκτες γι αυτή την κατηγορία, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν, πρέπει να τα καταφέρουν, γιατί έγιναν λάθη στο παρελθόν και δεν αξίζει ο Άρης να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία, πρέπει να ανεβεί στη Superleague. Πρέπει να είναι με διαφορά πρώτος, να δείξει ότι είναι ο πραγματικός Άρης. Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω, εάν με θέλουν, αλλιώς θα κάνω διακοπές στην Ελλάδα, θα δω τους φίλους μου και θα επιστρέψω στη Γερμανία. Ο Θεός είναι μεγάλος…»

To Top