ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυζερίδης: «Το πιο σημαντικό είναι για τον Άρη ν΄ ανέβει εκεί που ανήκει»

Ο Νίκος Κυζερίδης μίλησε για το πρόβλημα της υγείας του, τη νέα του δουλειά στη Γερμανία, αλλά και για τον Άρη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Είμαι καλά αυτή τη στιγμή, πέρασα μια γρίπη που στη δική μου περίπτωση είναι σοβαρό. Δεν κάνει να αρρωσταίνω. Ο γιατρός μου είπε ότι είμαι καλά».

Για την στήριξη του κόσμου: «Μου έχουν δώσει μεγάλη δύναμη και αγάπη, θα το λέω ως την τελευταία ημέρα. Η αγάπη του κόσμου, τα μηνύματα, τα λόγια και όλα όσα έχω εισπράξει τον τελευταίο καιρό με έχουν κάνει δυνατό. Μου δίνουν απεριόριστη δύναμη».

Για το ότι δουλεύει με μικρά παιδιά: «Είναι η ζωή μου. Δεν έχω μάθει κάτι άλλο εκτός από το να παίζω μπάλα. Έχω τις γνώσεις μετά από τόσα χρόνια. Ήθελα ν΄ ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, όσο ήμουν εκτός μου έκανε πολύ κακό. Αποφάσισα ότι έπρεπε να δώσω τις εμπειρίες μου και τις γνώσεις μου. Είμαι στη Ντίσελντορφ και έχω ανήλικα παιδιά, μ΄ εμπιστεύονται οι πατεράδες του και τους δίνω τις γνώσεις, τις εμπειρίες, τα κόλπα και όσα μπορούν να μάθουν για να γίνουν αυριανοί πρωταθλητές. Είναι Έλληνες και Γερμανοί».

Για τους στόχους του: «Στη ζωή πρέπει να έχεις ένα στόχο. Βήμα – βήμα, σιγά – σιγά. Έχω μια τάση στα παιδάκια γιατί πρέπει να γίνεις παιδαγωγός. Πρέπει να σου βγάλει το ταλέντο του και να δουλέψεις πάνω σε αυτό. Κάνω προπόνηση μαζί τους, ιδρώνω και δουλεύω. Δεν κάνω όνειρα πλέον, αλλά βάζω στόχους για να τους φτάσω. Υπάρχουν προτάσεις από ακαδημίες για να αναλάβω, ξέρω γερμανικά και θα ήθελα να μου πει ένα παιδί ευχαριστώ γιατί τον βοήθησα. Είναι η χαρά μου».

Για το πώς νιώθει που ακόμα και Γερμανοί τον εμπιστεύονται για τα παιδιά τους: «Εδώ με γνωρίζουν κάποιοι άνθρωποι και αυτά που πέρασα, τα ξέρουν. Ξένοι έχουν δει τη δουλειά μου και φέρνουν τα παιδιά τους. Ευχαριστώ τον Θεό, είναι ανεπανάληπτο αυτό που ζω. Είναι ευχάριστο και ωραίο γεγονός».

Για τον Άρη: «Το πιο σημαντικό είναι για τον Άρη ν΄ ανέβει εκεί που ανήκει. Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύω ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να φτάσουν τον Άρη στην Α’ Εθνική. Αυτό θα το κάνει ο κ. Καρυπίδης. Αυτό πιστεύω. Πρέπει να αλλάξουμε σε όλα τα επίπεδα, όλοι να δουλεύουν για όλους και όλοι για έναν. Έτσι λειτουργεί μια ομάδα».

Για τα μηνύματα που λαμβάνει: «Δεν ξέρω από τεχνολογία. Το κινητό απλά το έχω για να μιλάω. Βλέπω τα λόγια που μου στέλνουν και είναι κάτι τρομερό. Μου στέλνουν ευχές, χαιρετίσματα, ρωτάνε για το πώς είμαι. Δεν μπορείς να το περιγράψεις αν δεν το ζήσεις. Νόμιζα ότι μόνο στο γήπεδο το ζεις αυτό. Το ότι είμαι καλά πιστώνεται και στην στήριξη που είχα. Μου λείπει πολύ η Ελλάδα και οι άνθρωποι που αγαπάω, η κόρη μου επίσης. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το τι έχουν κάνει για μένα, αυτό είναι το πιο ιερό πράγμα στη ζωή επάνω».

To Top