ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κόντος: “Η άνοδος στα χέρια του Άρη, έχει ψυχολογία Σούπερ λίγκας”

Ο Αλέξανδρος Κόντος, ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, μίλησε για το φιλικό με τον Άρη και για το πώς είδε την απόδοση των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου.

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο. 

«Ο Αρης δείχνει ότι έχει τις προϋποθέσεις, για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League. Εχει καλό σύνολο και εννοείται ότι με τον κόσμο να δίνει «παρών» στο γήπεδο, θα αποκτήσει μεγαλύτερο πλεονέκτημα, συγκριτικά με τους αντιπάλους του. Με βάση τα όσα είδα, στο φιλικό που δώσαμε, το θέμα ανόδου βρίσκεται στα χέρια του», ήταν η αρχική τοποθέτηση του μπακ-χαφ των «Φαιάκων» στην εφημερίδα “Metrosport” και πρόσθεσε:

«Η εικόνα των παικτών του Αρη ήταν φυσιολογική για το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε. Ξεκίνησαν προετοιμασία στο τέλος Ιουλίου, άρα υπάρχουν όλα τα… συμπτώματα στην απόδοση, όπως συμβαίνει με κάθε επαγγελματική ομάδα. Συνολικά, όμως, μου άφησαν θετικές εντυπώσεις και, σαφώς, μπορούν να δώσουν ακόμα περισσότερα».

Ο Κόντος σχολίασε και την ποιότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου, στη μεσοεπιθετική γραμμή, η οποία και… πρωταγωνίστησε στην τελική ανατροπή:

«Το κέντρο του Αρη, αλλά και η επίθεση νομίζω θα είναι τα ατού, ενόψει του πρωταθλήματος. Λίγες ομάδες διαθέτουν τέτοιο υλικό, με παίκτες  που έχουν ταλέντο και σημαντικές παραστάσεις. Διαθέτει λύσεις, από τη μέση και μπροστά, και πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες να «χτυπήσει» τους αντιπάλους του».

Κλείνοντας, ο 29χρονος ακραίος, σημείωσε: Δεν καταλαβαίνεις ότι παίζουν σε χαμηλότερη κατηγορία και έτσι πρέπει να νιώθουν. Αλλωστε, πολλοί εξ’ αυτών έχουν παίξει σε συλλόγους, με πρωταγωνιστικό ρόλο και η νοοτροπία του είναι ανάλογη. Μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα έχουν «δέσει» και η εικόνα που θα παρουσιάσουν θα είναι ανάλογη της αξίας τους».

To Top