ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λεουτσάκος: «Είναι ‘ωμός εκβιασμός’, αν δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ας μας το πουν να το ‘κλείσουμε το μαγαζί’…”

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος πρόεδρος της Football League φιλοξενήθηκε μίλησε σχετικά με το σήριαλ που έχει εξελιχτεί σε τραγωδία, σε αυτό το δύσμοιρο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά όσα είπε στο Υellow radio:

Είναι εκβιαστικό αυτό που κάνει η επιτροπή, τελευταία στιγμή είναι δυνατόν να παραιτούνται. Πάλι αναβολή, πάλι δεν θα ξέρουμε πότε να ξεκινήσουμε, πάλι οι ομάδες θα περιμένουν. Τελευταία στιγμή το μάθαμε, ότι παραιτήθηκαν, πάλι θα μπούμε σε διαδικασία αναμονής.

Πήρα εχθές στην επιτροπή και δεν ήταν κανένας υπεύθυνος μόνο ένας υπάλληλος, περιμένουμε να λάβει μέτρα ο Υπουργός και να βρει λύσεις. Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να κλείσουμε χορηγίες, δεν έχουμε έσοδα από πουθενά. Περιμένουμε να μας πει ο Υπουργός τι θα κάνουμε για να κάνουμε την επόμενη μέρα ένα συμβούλιο εδώ η λίγκα και άμα χρειαστεί θα ξεκινήσουμε χωρίς την άδεια της επιτροπής.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει δεν είναι δικό μας πρόβλημα που 10 πριν μας «κρεμάνε» με αυτόν τον τρόπο, είμαστε διατεθειμένοι να το ξεκινήσουμε, δεν θα υποκύψουμε σε αυτόν τον «ωμό» εκβιασμό. Εγώ ήρθα γιατί ήθελα να βοηθήσω αλλά δεν θα τα βάλω και με το κράτος.

Ενώ τόνισε πώς:

Τρίτη η Τετάρτη λογικά θα κάνουμε ένα υποχρεωτικό συμβούλιο με τις ομάδες, περιμένουμε να έρθουμε σε επαφή με τον Υπουργό για να μας πει και αυτός τι να κάνουμε. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η ταλαιπωρία. Άμα δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ας μας το πουν να το «κλείσουμε το μαγαζί». Φτάνει άλλο να μας «πυροβολάνε» συνέχεια.

To Top