Λεπτές ισορροπίες και αξιολόγηση των προτάσεων από την επιτροπή μέχρι την Παρασκευή

Οι συναντήσεις δεν ήταν λίγες ανάμεσα στους ανθρώπους του Άρη, την πενταμελή επιτροπή του Ερασιτέχνη (δικηγόρων και παραγόντων) με τις δυο πλευρές που εκπροσωπούν τις προτάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές σε ότι αφορά το “βάρος” των προτάσεων που αρχικά κατατέθηκαν γραπτώς και στη συνέχεια αναλύθηκαν στα διαδοχικά τετ α τετ.

Από την πλευρά της πενταμελούς επιτροπής, όπως είναι γνωστό, ζητήθηκα

Από την μια η πλευρά των Ισπανών και του Λούις Όλιβερ. Από την άλλη, η πλευρά του Άλεξ Κάλας με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη επικεφαλής.

Όπως είναι γνωστό από τους δυο υποψήφιους για το ποδοσφαιρικό τμήμα, σημαντικές διευκρινήσεις επί των οικονομικών, όπως:

– Εάν θα καταβληθούν οι υποχρεώσεις μισθοδοσίας στους παίκτες που «πάγωσαν» τους τελευταίους δυο μήνες του 2014, λόγω των διοικητικών εξελίξεων.

– Εάν υπάρχει η ευχέρεια για άμεση εισροή ρευστού στην ομάδα για τις άμεσες ανάγκες.

Απαντήσεις επί της ουσίας δεν δόθηκαν μέχρι χθες. Η επιτροπή αναμένεται να κάνει, όταν πάρει συγκεκριμένες απαντήσεις, την δική της πρόταση στο διοικητικό συμβούλιο. Αυτό αναμένεται να γίνει στην πρώτη εργάσιμη του νέου έτους που είναι η Παρασκευή. Μέχρι τότε η αγωνία θα παραμένει…

To Top