ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η προετοιμασία του Άρη και φέτος μέσα από το PRESSARIS!

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για τον ποδοσφαιρικό Άρη και το PRESSARIS δεν θα μπορούσε να λείψει, όπως δεν έλειψε από κανένα μεγάλο γεγονός εδώ και δέκα χρόνια!

Από σήμερα (19/6) και μέχρι το επόμενο Σάββατο (26/6), το PRESSARIS, το 1ο σε επισκεψιμότητα στα “κιτρινόμαυρα” μέσα επί δέκα χρόνια και το 3ο σε όλα τα ενημερωτικά portals της Β.Ελλάδας θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την προετοιμασία του Άρη!

Φωτογραφίες, βίντεο, συνεντεύξεις και όλο το ρεπορτάζ από τον Δημήτρη Οσσανλή, μέσα από το PRESSARIS!

Μείνετε συντονισμένοι!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η προετοιμασία του Άρη στα Τρία Πέντε Πηγάδια μέσα από το PRESSARIS

Ο Άρης της περιόδου 2018-19 “χτίζεται” στα Τρία Πέντε Πηγάδια με ένα και μοναδικό στόχο: την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, που μετά τον εφιάλτη των τεσσάρων χρόνων, θα επιστρέψει στη Σούπερ λίγκα διεκδικώντας τη θέση του στην κορυφή.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Το PRESSARIS βρίσκεται κοντά στην αποστολή του Άρη, θα σας μεταδίδει καθημερινά όλες τις ειδήσεις, τα παραλειπόμενα, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αλλά και συνεχή ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται λεπτό προς λεπτό υπό την καθοδήγηση του Πάκο Ερέρα και των συνεργατών του, έχοντας πάντα πυξίδα του την εγκυρότητα, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια των τελευταίων έξι χρόνων που το έχουν φέρει στην κορυφή της προτίμησης του αναγνωστικού κοινού, όντας το Νο1 ανεξάρτητο ειδησεογραφικό σάιτ που ασχολείται με το ρεπορτάζ του Άρη σε όλα τα τμήματα.

Μείνετε συντονισμένοι…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λεπτό προς λεπτό η προετοιμασία του Άρη μέσα από το PRESSARIS!

Ο Άρης της περιόδου 2017-18 “χτίζεται” στα Τρία Πέντε Πηγάδια με ένα και μοναδικό στόχο: την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, που θα αποδράσει από τον εφιάλτη της κατηγορίας και θα επιστρέψει στη Σούπερ λίγκα και στην κορυφή.

Το PRESSARIS θα σας μεταδίδει καθημερινά όλες τις ειδήσεις, τα παραλειπόμενα, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, με αποστολές στα φιλικά, αλλά και συνεχή ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται λεπτό προς λεπτό, έχοντας πάντα πυξίδα του την εγκυρότητα, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια των τελευταίων έξι χρόνων που το έχουν φέρει στην κορυφή της προτίμησης του αναγνωστικού κοινού, όντας το Νο1 ανεξάρτητο ειδησεογραφικό σάιτ που ασχολείται με το ρεπορτάζ του Άρη σε όλα τα τμήματα.

Μείνετε συντονισμένοι…

 

To Top