ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λυχναράς: Από το μπάσκετ στη Football League

Ο Άρης Λυχναράς, που έχει συνδέσει το όνομα του με το μπάσκετ και τον ΠΣΑΚ, μπήκε για τα καλά στο διοικητικό κομμάτι του ποδoσφαίρου, μια και ο γνωστός νομικός είναι εδώ και λίγες ημέρες ο β’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής ως εκπρόσωπος του Κισσαμικού.

Ο Λυχναράς μίλησε στο a-sports.gr για την εκλογή του, υπογραμμίζοντας ότι μαζί με τον πρόεδρο της διοργανώτριας Στέλιο Σφακιανάκη και τον α’ αντιπρόεδρο Αντώνη Ρέλλα μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα της κατηγορίας.

«Καταρχήν ευχαριστώ όλο το Σώμα που επέλεξε το πρόσωπο μου για τη θέση του αντιπροέδρου. Θα κοιτάξω να κάνω ό,τι μπορώ με την εμπειρία που έχω από το 1991 στον επαγγελματικό αθλητισμό και να τη συνεχίσω στο ποδόσφαιρο.

Υπάρχει η γνώση, η όρεξη και η αποφασιστικότητα. Ο κ. Σφακιανάκης τα συνδυάζει όλα αυτά… Η εμπειρία του, η εντιμότητα του και το εύρος των γνώσεων του και πιστεύω ότι θα αποτελέσουμε μαζί με τον κ. Ρέλλα και τον πρόεδρο τον κ. Σφακιανάκη ένα δυναμικό προεδρείο, όπου με τη βοήθεια του Διοικητικού Συμβουλίου ολόκληρου θα επιτύχουμε τους στόχους της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, της Φούτμπολ Λιγκ ώστε να την αναβαθμίσουμε και να της δώσουμε αυτά που της λείπουν και θέλει όλη η επαρχία», δήλωσε ο Λυχναράς, ο οποίος καταλαμβάνει και τη θέση του α’ αντιπροέδρου και στο Δ.Σ. του Κισσαμικού.

Ο Λυχναράς, ωστόσο, ρωτήθηκε και για το τι δείχνει το γεγονός ότι οι Κρητικοί κατέφεραν να βρίσκονται στο κέντρο των αποφάσεων στο ξεκίνημα της δεύτερης μόλις σεζόν τους στη Β’ Εθνική, για να απαντήσει: «Αυτό που κάνει ο Κισσαμικός και διοικητικά δια εμού με το πρόσωπο μου, καταδεικνύει τη σοβαρότητα, με την οποία έχει μπει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η οποία δεν φτάνει μόνο εδώ, αλλά έχει βλέψεις και για παραπάνω…».

 

To Top