ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάνατζερ στο διαδίκτυο “φωτογραφίζει” τον Άρη: “Με 2.000.000 ευρώ παίρνετε το 100%”

Ανάρτηση που “γεννάει” ερωτηματικά σε κοινωνικό μέσο επαγγελματικής δικτύωσης (Linkedln) από μάνατζερ ποδοσφαιριστών που αν και δεν αναφέρει το όνομα, “φωτογραφίζει” τον Άρη.

Σύμφωνα με την “Arena Press” που γνωστοποιεί την εν λόγω ανάρτηση, ο Αναστάσιος Μαραγκοζίδης με έδρα την Γερμανία, αναφέρει στην “αγγελία” του, ότι ενδιαφέρεται για την αναζήτηση επενδυτών για ομάδα που αγωνίζεται στη β΄κατηγορία της χώρας της. Σύμφωνα με αυτήν, αναφέρει εκτός των άλλων ότι η συγκεκριμένη ομάδα ανήκει στις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της χώρας της, ενώ έχει παίξει περισσότερα από 60 ευρωπαϊκά ματς με ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Ατλέτικο Μαδρίδης, η Μπάγερν Μονάχου και η Ρόμα.

Παράλληλα, γνωστοποιεί ότι με 2.000.00 ευρώ μπορεί κάποιος να αποκτήσει το 100%, ενώ με ακόμα 2.000.000 ευρώ θα μπορέσει να την προβιβάσει στην πρώτη κατηγορία.

Τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν είναι:

A) Έχει την εξουσιοδότηση από τον Θοδωρή Καρυπίδη να αναζητήσει επενδυτές στο εξωτερικό ή πρόκειται για μία αυτόβουλη ενέργεια χωρίς να γνωρίζει κάτι τέτοιο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, που με χθεσινή του επίσημη δήλωση, τόνισε ότι η πόρτα της ΠΑΕ για κάθε επίδοξο επενδυτή είναι ανοιχτή παρότι ο ίδιος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει και να πετύχει την επόμενη σεζόν;

Β) Είναι τα 2.000.000 ευρώ το τίμημα της παραχώρησης του μάνατζμεντ της ΠΑΕ, από τον Θοδωρή Καρυπίδη. Πλησιάζει το ποσό τα “θέλω” του αν και εφόσον είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει με αυτό το ποσό;

To Top