ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Μάχη” για τη ρύθμιση των χρεών του Άρη και αποστολή μέχρι το Μαξίμου (photo)

Αποχαιρετιστήριο γεύμα από τον Θωμά Γιώτα με αρκετές ειδήσεις! Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΑΣ Άρης, λίγες μέρες πριν ανοίξει τα χαρτιά του στην απολογιστική συνέντευξη τύπου είχε την ευκαιρία να τα πει με καλούς φίλους και συνεργάτες στον ερασιτέχνη, παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη και του Άγγελου Σπυρίδωνα στην περιοχή της Νέας Ελβετίας!

Ο πρόεδρος του ΑΣ αναφέρθηκε με σκληρό ύφος στα όσα “κακώς κείμενα” παρέλαβε από την θητεία της διοίκησης Νίκου Παπαδόπουλου, μίλησε για τον χορό των εκατομμυρίων στην πλάτη του συλλόγου, αλλά και την τιτάνια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο θέμα των τιμολογίων που απειλεί με ολικό αφανισμό τον σύλλογο.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι “μπήκε φέτος για πρώτη φορά μια τάξη στον Άρη και κάθε σεντ που μπαίνει ή βγαίνει καταγράφεται με θρησκευτική ευλάβεια”, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και στον Λάμπρο Σκόρδα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: “σε μένα προσωπικά δεσμεύτηκε ότι θα σώσει τον Άρη και η ομάδα δεν θα υποβιβαστεί. Από την στιγμή που απέτυχε, όφειλε να αποχωρήσει από τον σύλλογο”.

Παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη, ο Γιώτας υπογράμμισε ότι: “έχουμε τη δέσμευση του ότι θα δώσει σκληρή μάχη για το θέμα της ρύθμισης των χρεών, με δόσεις που μπορεί να ξεπερνούν τις 90”, κάτι που επιβεβαίωσε ο “ξανθός”, λέγοντας ότι αυτός είναι “ο στόχος όλων, αλλά εδώ δεν χρειάζεται να μιλάμε, αλλά να κάνουμε…”.

Μάλιστα, όπως τόνισε απερχόμενος πρόεδρος του ΑΣ υπάρχει: “η υπόσχεση από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού για μια συνάντηση μετά το τέλος και των Ευρωεκλογών. Θα κατέβουμε μέχρι το Μαξίμου, αλλά αυτή τη στιγμή ο φόρτος εργασίας του κ. Σαμαρά είναι αυξημένος. Υπάρχει, όμως η διάθεση για συνάντηση και αυτό είναι το μόνο σίγουρο”, ενώ έριξε τις αιχμές του για την ΠΑΕ: “Εμείς ως ΑΣ έχουμε ατζέντα που ξέρουμε τι θα ζητήσουμε από την πολιτεία. Το ίδιο πρέπει να γίνει και στο ποδόσφαιρο. Ξέρουν τι θέλουν; Ας μας το πουν”.

Τέλος, παρά τις ερωτήσεις σχετικά  με το αν θα κατεβάσει λύση, μέσω διοίκησης Πρωτοδικείου ή εάν υπάρχει κάποια επενδυτική λύση από τη Ρωσία ή οπουδήποτε αλλού, επιφυλάχθηκε να ανοίξει τα χαρτιά του στη συνέντευξη της ερχόμενης Δευτέρας.

To Top