Μίλησε μόνο ο Φοιρός: “Δεν πρέπει να διαλυθούμε…” – Απόντες οι παράγοντες – Μια βδομάδα άδεια στους παίκτες μέχρι νεωτέρας!

Τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και υπάλληλοι έδωσαν το ραντεβού τους σήμερα στο Νέο Ρύσιο. Μίλησε μόνο ο Γιώργος Φοιρός, ο οποίος διεμήνυσε ότι: “Δεν πρέπει να διαλυθούμε…”. Κανείς δεν έδωσε το παρόν από τη διοίκηση. Δόθηκε μια βδομάδα άδεια στους παίκτες μέχρι νεωτέρας!

Συγκεκριμένα, η συνάντηση έγινε στις 3.30 το απόγευμα. Η εικόνα στο Νέο Ρύσιο ήταν απόλυτα… εναρμονισμένη με το πένθος που βιώνει όλος ο Άρης, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα. Πρόσωπα σκυθρωπα, κατεβασμένα κεφάλια, καμία διάθεση για κουβέντες.

Απουσιάζε κάποιος παράγοντας από τη διοίκηση. Προφανώς κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μιλήσει στους παίκτες να τους εξηγήσει κάποια πράγματα, μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων.

Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Φοιρός, ο οποίος αφού έκανε γνωστό ότι δεν θα γίνει προπόνηση, μίλησε στους παίκτες. “Θα πρέπει να περιμένουμε όλοι τις εξελίξεις. Δεν πρέπει να διαλυθούμε για το καλό όλων. Ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι προς όφελος σας να διατηρηθείτε σε ένα επίπεδο. Οφείλουμε να περιμένουμε τι να γίνει, αν και γνωρίζουμε όλοι τα οικονονικά προβλήματα που αντιμετωπίζεται” ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του κιτρινόμαυρου τεχνικού, ο οποίος τους ευχήθηκε και για τις γιορτές του Πάσχα.

Από τους παίκτες κανείς δεν πήρε τον λόγο, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι πολλοί αντιμετωπίζουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, χωρίς να έχουν ακόμη και τη δυνατότητα να μετακινηθούν!

Στη συνάντηση αυτή αποφασίστηκε να δοθεί μια βδομάδα άδεια και ανανέωθηκε το ραντεβού για την Τρίτη του Πάσχα, με την ελπίδα όλων να έχουν “τρέξει” οι εξελίξεις και να προκύψει φως στο τούνελ.

Εκείνη τη μέρα θα ενημερωθούν οι παίκτες, αυτοί που δεν είναι δανεικοί και θέλουν να συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι τα μέσα Μαΐου για το πρόγραμμα των προπονήσεων, οι οποίες εκτός απροόπτου θα γίνονται στο Κλεάνθης Βικελίδης. Για λόγους… οικονομίας και περιορισμού των δαπανών μετακίνησης, σε σχέση με το αν θα γίνουν προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο!

To Top