ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαζουλουξής: «Ζω για τη στιγμή της καθιέρωσης»

Αποτελεί από τις ελπίδες του Αρη, καθώς αποτελεί επένδυση στην αμυντική διάταξη της ομάδας. Ο Κυριάκος Μαζουλουξής δεν έχει καταγράψει, μέχρι στιγμής, επίσημη εμφάνιση τη φετινή σεζόν με τα «κιτρινόμαυρα», ωστόσο είναι έτοιμος να πάρει την ευκαιρία, εφόσον του δοθεί.

Ο 18χρονος σέντερ μπακ (γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1997) μίλησε για την πορεία της ομάδας του, τους προσωπικούς του στόχους, τον Αναστόπουλο, αλλά και το τι περιμένει στη συνέχεια.

«Η χρονιά ξεκίνησε ομαλά, κύλησε ανάλογα και, πλέον, δουλεύουμε μέχρι να επικυρωθεί η άνοδος στη Football League. Ευτυχώς, δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα, αποκτήσαμε διαφορά, από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές, και όλα πήγαν έτσι όπως τα είχαμε σχεδιάσει», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Μαζουλουξή στην Metrosport.

Πώς, όμως, βλέπει ο ίδιος την εμπειρία δίπλα στον «Aλενατόρε», αλλά και σε παίκτες με μακρόχρονη θητεία στις ανώτερες κατηγορίες;

«Μόνο κέρδη έχω στο νέο μου περιβάλλον. Προπονούμαι υπό τις οδηγίες ενός πολύπειρου προπονητή, ο οποίος μοιράζεται τις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο. Επίσης, το ρόστερ είναι αξιόλογο, επομένως για κάποιον νέο ποδοσφαιριστή είναι ό,τι καλύτερο», απάντησε ο νεαρός αμυντικός, για να αποκαλύψει και τους ποδοσφαιριστές που του δίνουν «αμυντικές» συμβουλές.

«Ο Δημήτρης Σαμαράς και ο Πασχάλης Μελισσάς είναι κοντά μου, δίνοντάς μου αρκετές και χρήσιμες συμβουλές. Και οι δύο γνωρίζουν καλά τη θέση του κεντρικού αμυντικού, επομένως έχουν διάθεση να μεταδώσουν τις τεχνικές λεπτομέρειες».

Βελτίωση και καθιέρωση

Ο Μαζουλουξής απάντησε και σε ποιους τομείς θέλει να βελτιωθεί, πριν μπει στα πιο βαθειά… νερά. 

«Καθημερινά δουλεύω στις επαφές με τη μπάλα. Ωστόσο, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο και η ταχυδύναμη, άρα είναι τομέας που με ενδιαφέρει η βελτίωση».

Ο Μαζουλουξής τόνισε ότι είναι έτοιμος να παίξει, ακόμα και την ερχόμενη Κυριακή, αν τον επιλέξει ο προπονητής του, καθώς νιώθει ότι πλησιάζει η στιγμή που θα πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

«Είναι κάτι που περιμένω. Εχουν απομείνει λίγα παιχνίδια μέχρι το τέλος και νιώθω έτοιμος, αν μου ζητηθεί να αγωνιστώ. Εύχομαι να παίξω ακόμα και στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης».

Στην ερώτηση για τους δικούς του στόχους με τη φανέλα του Αρη, είπε: «Εύχομαι να ανήκω, με το καλό, και τη νέα χρονιά στο δυναμικό και να αποτελέσω πιο ενεργό μέλος της ομάδας. Αυτή είναι και η βασικότερη επιθυμία για την οποία δουλεύω τα τελευταία χρόνια».

To Top