ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαστροθύμιος στο PRESSARIS: “Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, ικανοποιημένοι από την υπερκάλυψη του κεφαλαίου”

Ο Παναγιώτης Μαστροθύμιος, μέλος της πενταμελούς επιτροπής για την νέα ΠΑΕ Άρης, τοποθετήθηκε στο PRESSARIS αναφορικά με την λήξη της προθεσμίας για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και τις επόμενες κινήσεις της επιτροπής: 

Όπως παραδέχθηκε αρχικά: «Η ενημέρωση που έχουμε μας λέει ότι υπάρχει υπερκάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Είμαστε λίγο πάνω από το 1,2 εκ. ευρώ. Την Δευτέρα θα έχουμε τον αναλυτικό πίνακα καταθέσεων. Ονόματα και ποσά. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, αλλά νιώθουμε μία μεγάλη ικανοποίηση που είχε θετική κατάληξη η διαδικασία”.

Σε ότι αφορά τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν μας είπε: «Από την Δευτέρα θα απευθυνθούμε στον συμβολαιογράφο και ΓΕ.ΜΗ. Παράλληλα θα απευθυνθούμε στην ΕΕΑ, για να αδειοδοτηθεί η εγγραφή του μεγαλομετόχου στο μετοχολόγιο της εταιρίας. Έπειτα το ΓΕ.ΜΗ. θα χτυπήσει την πόρτα της ΕΕΑ».

Στο σημαντικό ζήτημα, για το αν μπορεί το ΓΕ.ΜΗ. να δώσει έγκριση, όσο βρίσκεται στον… αέρα η ΕΕΑ υπογράμμισε.: «Μπορεί να το κάνει θεωρητικά, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα με σιγουριά. Στο ΓΕ.ΜΗ έχουν ως δεδομένο ότι πρέπει να απευθυνθούν στην ΕΕΑ».

Για το πότε θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και θα είναι έτοιμη η νέα ΠΑΕ: «Ελπίζουμε ότι αρχές με μέσα Αυγούστου, θα έχουμε την πρόσκληση των νέων μετόχων της νέας ΠΑΕ. Θα παραδώσουμε την ΠΑΕ και όλα θα ολοκληρωθούν».

To Top