ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετά την απόφαση του Διαιτητικού θα κλείσει ο προπονητής!

Δεν θα ανακοινωθεί ούτε σήμερα, ούτε τις επόμενες μέρες ο νέος προπονητής του ποδοσφαιρικού  Άρη. Όπως αποφάσισαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, οι εξελίξεις θα “παγώσουν” τις επόμενες μέρες, μια και ο καθοριστικός παράγοντας που θα ξετυλίξει το κουβάρι των εξελίξεων θα είναι η απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό, το οποίο θα συνεδριάσει στις 5 Ιουλίου για την τύχη της θέσης που απομένει στην Σούπερ λίγκα. Η απόφασή του αναμένεται να βγει μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Ανάλογα με την απόφαση του, εάν δηλαδή ο Άρης θα συνεχίσει στη Football League ή θα πάρει την κενή θέση στην Σούπερ λίγκα, τότε θα κλείσει (ανάλογα) και ο προπονητής. Αυτή είναι η απόφαση των διοικούντων του Άρη.

Αυτήν τη στιγμή Ράτκο Ντόστανιτς, Αλέκος Βοσνιάδης, Σωτήρης Αντωνίου και Νίκος Νεντίδης, είναι στο κιτρινόμαυρο κάδρο και όλοι περιμένουν την τελική απόφαση, προκειμένου ένας εξ΄αυτών να πιάσει άμεσα δουλειά για λογαριασμό του Άρη. Εκτός κι αν υπάρξει κι άλλο όνομα μέσα στις επόμενες μέρες…

To Top