ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μεταγραφικός σχεδιασμός: Τα τρία βασικά βήματα για τον Άρη της Φούτμπολ Λιγκ

Τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα, τόσο του Νίκου Αναστόπουλου όσο και το Θοδωρή Καρυπίδη πολλά. Ωστόσο, για να διαμορφωθεί ο Άρης της Φούτμπολ Λιγκ, απαιτούνται αρχικά ορισμένες προϋποθέσεις.

 

α) Να ολοκληρωθούν οι διοικητικές εξελίξεις που θα προκύψουν από την συνέλευση της 30ης Μαϊου και μετά, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμμετοχή του νυν εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος στη νέα Π.Α.Ε. Αρης,

β) Προηγείται το «ξεσκαρτάρισμα» του υπάρχοντος ρόστερ, προκειμένου να εντοπιστούν οι θέσεις που χρίζει ενίσχυσης ο Άρης.

γ) Εάν γίνουν τα παραπάνω βήματα τότε θα προχωρήσουν στις μεταγραφές που θα γίνουν ώστε να πλαισιωθεί ο βασικός κορμός πάνω στον οποίο θα στηρίξει και θα χτίσει το νέο του «οικοδόμημα», ενόψει της συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Football League.

Οποιαδήποτε επίσημη πρόταση η κίνηση θα γίνει κατά βάση μετά τις 30 Μαίου, αν και δεν αποκλείεται στην Γ. Σ. του Ερασιτέχνη να υπάρχει η ανακοίνωση ορισμένων ονομάτων που προφορικά θα συμφώνησαν με τους Νίκο Αναστόπουλο και Θοδωρή Καρυπίδη.

To Top