ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με “εξάρα” επί του ΟΦΗ παραμένει πρώτος και αήττητος ο Άρης!

Οι κίτρινες νίκησαν εύκολα εντός έδρας, στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας, τον ΟΦΗ με το ευρύ σκορ 6-0,για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής στο ποδόσφαιρο και οδηγούν την κούρσα στην πρώτη θέση.

Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή του το κιτρινόμαυρο τμήμα:

Από την αρχή οι κίτρινες επέβαλαν τον ρυθμό τους και έπαιζαν μόνο προς την περιοχή του αντιπάλου με την μπάλα να μην περνάει το κέντρο. Ακόμα τα κορίτσια του ΑΡΗ έπαιξαν πάρα πολύ ομαδικά με σωστή ανάπτυξη και με πολλές συνεργασίες και 1-2 να γίνονται στον χώρου του κέντρου και στην επίθεση.

Έτσι, στο 9’ της αναμέτρησης η Στέλλα Κοτσάκη με ωραίο σουτ από θέση τετ α τετ, μετά από ασίστ-πάσα της Biljana Bradic άνοιξε το σκορ.

Στο 19’ η Στέλλα Κοτσάκη πέτυχε το δεύτερο της γκολ με προβολή-κόντρα, μετά από ωραίο σουτ της Αναστασίας Σπυριδωνίδου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στην συνέχεια, στο 23’ η Biljana Bradic έκανε το 3-0 με ωραίο σουτ από θέση τετ α τετ, μετά από ασίστ-πάσα της Αναστασίας Σπυριδωνίδου.

Στο 39’ έγινε το 4-0 με το πρώτο γκολ της Αναστασίας Ζήγρα με τα χρώματα του ΑΡΗ, με ωραίο δυνατό σουτ στο γάμα της εστία από πολύ καλή θέση, μετά από πάσα- ασίστ της Biljana Bradic.

Έτσι, οι κίτρινες πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 4-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικό με τις κίτρινες να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό και να πετυχαίνουν και άλλα δύο γκολ.

Στο 59’ η Αναστασία Σπυριδωνίδου μετά από μία κόντρα με κεφαλιά πέτυχε το γκολ και έκανε το 5-0.

Στο 61’ η Πόπη Σωτήρα πέτυχε και αυτή το πρώτο της γκολ με τα χρώματα του ΑΡΗ με ωραίο πλάσε από θέση τετ α τετ μετά από ασίστ-πάσα της Biljana Bradic,με το σκορ να γίνεται 6-0. Έτσι, η Biljana Bradic έφτασε τις 3 ασίστ στον αγώνα και πέτυχε και ένα γκολ.

Έτσι, ο ΑΡΗΣ νίκησε τον ΟΦΗ με το ευρύ σκορ 6-0 και είναι πρώτος και αήττητος με 16 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές.

Επόμενος αγώνας για τις κίτρινες είναι στις 17/12/2017 εκτός έδρας εναντίον της Φείδων Άργους Αργολίδας, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής 2017-2018.

ΑΡΗΣ(Σπυριδωνίδης):Μαργαρίτη (τερματοφύλακας),Bουτσά,
Nikolic(60’ Μίμη), Πασπάλη(55’ Τσιακλίδου), Ζήγρα,Κοτσάκη(50’ Σωτήρα), Παράσχου,Μαντατζή, Σπυριδωνίδου, Bradic(70’ Μουστάκη),Djordjevic.
Αποστολή: Γαβριηλίδου(τερματοφύλακας),Τσιγγελίδου,Λέντη.

To Top