ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με Πλατέλλα η 20μελής αποστολή του Άρη για το Αίγιο!

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι (21/09) με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου (20:30), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της φάσης των ομίλων Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για το Αίγιο για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν 2017-2018), η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος, Πασάς, Κάσσος, Πλατέλλας, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Μπούρμπος, Καπνίδης, Παυλίδης, Τσουμάνης, Κλιγγόπουλος, Καλούδης.

Πρώτη αποστολή για τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες, Νίκιτς και Ανάκογλου. Εκτός έμειναν επίσης και οι Μαραγκός, Μαντζάρης, Νέτο, Μιλούνοβιτς και Λώττας. “Μέσα” οι νεαροί Κλιγγόπουλος και Καλούδης, όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί της ΕΠΟ.

To Top