ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια ανάσα από τη συμφωνία Καλαϊτζίδης-Απόλλων Καλαμαριάς

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της συμφωνίας του ερασιτέχνη Απόλλωνα με την οικογένεια Καλαϊτζίδη, για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το metrosport.gr:

“Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης συμμετέχει στις τελευταίες συζητήσεις και φαίνεται ότι ψάχνει και τις τελευταίες λεπτομέρειες του ζητήματος και να μην αφήσει τίποτα στην… τύχη του. Πάντως, δεν έχει προκύψει κανένα απολύτως ζήτημα που να φρενάρει ή να εμποδίζει την επένδυση, οπότε το πιθανότερο είναι εντός της εβδομάδας να πραγματοποιηθεί το τελικό ραντεβού για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα θα γίνει και συνέλευση στην οποία θα υπάρξει ενημέρωση προς τα μέλη του συλλόγου.

Προς το παρόν, άλλωστε, δεν έχει προκύψει καμία άλλη επίσημη πρόταση, παρά μόνο το ενδιαφέρον από την πλευρά των αδελφών Τσολακίδη.

Οπότε, εφόσον όλα τελειώσουν θετικά με τον Καλαϊτζίδη, θα ξεκινήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, ο οποίος όπως έχει διαρρεύσει θα εμπεριέχει μεγάλο μπάτζετ και φυσικά πρωταγωνιστικούς στόχους για άμεση άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Παράλληλα, ενδιαφέρον υπάρχει και για το θέμα δημιουργίας προπονητικού κέντρου, με την πρόθεση της πλευράς Κάλας να είναι η αξιοποίηση έκτασης στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα, εξ ου και οι επαφές με εκπροσώπους του Υπουργείου Άμυνας”.

To Top