Μιλίνκοβιτς: “Να παλέψουμε για να έχουμε όμορφες Κυριακές”

Η νίκη επί του Πανιωνίου έχει φτιάξει το κλίμα στον Άρη όπως παραδέχθηκε στο “Δασυγένειο Αθλητικό κέντρο ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Τόνισε όμως ότι θα πρέπει να παλέψουν όλοι με στόχο να έρθουν κι άλλες πολλές όμορφες Κυριακές που θα συνοδεύονται από επιτυχημένα αποτελέσματα.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ο Σέρβος τεχνικός επεσήμανε αρχικά: “Ασφαλώς, κάθε νίκη έχει μεγάλη σημασία. Πατάμε στα πόδια μας και δουλεύουμε σοβαρά για τα επόμενα παιχνίδια. Ήρθαν δύσκολες στιγμές στην ομάδα, αλλά η εβδομάδα που ξεκίνησε ήταν ευχάριστη”.

Για την ψυχολογία μετά το “διπλό” επί του Πανιωνίου: “Οι παίκτες νιώθουν καλύτερα, μετά τη νίκη. Η ψυχολογία είναι καλή, αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να παλέψουμε, για να έχουμε όμορφες Κυριακές”

Πού σκοπεύει να ρίξει το βάρος μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος: “Έχουμε πολλά να κάνουμε. Είχαμε και έχουμε πολύ δουλειά. Η διακοπή είναι σημαντική, λόγω των τραυματιών, οι οποίοι μπορεί να επανέλθουν. Δουλεύουμε πάνω σε όλα τα σημεία που έχουμε πρόβλημα και κοιτάμε να βελτιωθούμε”

Για τις ισορροπίες στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου: “Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Είπαμε, σε συζήτηση με τους παίκτες, πως θα είμαστε συγκρατημένοι, να μην παίρνουμε φόρα, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και στις δύσκολες, αλλά και τις εύκολες μέρες πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά”.

Για το ξέσπασμά του στο γκολ του Ουντότζι στη Νέα Σμύρνη: “Ήταν αντίδραση της στιγμής. Θέλαμε τη νίκη, το γκολ, αλλά δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς. Ήταν ένα ξέσπασμα, αλλά δε σημαίνει ότι η ομάδα θα έχει τέτοιες στιγμές συνέχεια”.

Για τους στόχους του Άρη: “Προχωράμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι. Μετά βλέπουμε. Δε μπορώ να πω για στόχους”.

Για τον σημερινό αγώνα της Ελλάδας με τη Σλοβακία: “Είμαι με την Ελλάδα και θα είμαι φίλαθλος της”.

To Top