Μιλίνκοβιτς στο δείπνο της ομάδας: “Νίκη σε κάθε αγώνα, δεν έχουμε άλλα περιθώρια”

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μίλησε με αφορμή το δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα και αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα που έρχεται όσο και στη συνέχεια. Παράλληλα, μίλησε για μια ακόμη φορά για το θέμα των τραυματισμών, τονίζοντας ότι πήρε μεγάλη έκταση.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: “Δεν έχει διαφορά από τους άλλους αγώνες. Κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύουμε για την νίκη, έτσι θα κάνουμε και σ’ αυτό. Ο Αρης είναι μια ομάδα που πρέπει έχει στόχο την νίκη σε κάθε αγώνα. Δεν έχουμε περιθώρια, άλλωστε για άλλο αποτέλεσμα, ούτε έχουμε περιθώρια να μην χτυπήσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Κάθε επόμενο παιχνίδι για την ομάδα είναι κρίσιμο”.

Για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου: “Δυστυχώς έχουμε την απουσία τον Γιάννη. Αποφάσισα σε αυτό το παιχνίδι θα χρησιμοποιήσω παίκτες που έχουν τα περισσότερα λεπτά στα πόδια τους κι αγωνίστηκαν περισσότερο, γιατί δεν έχουμε περιθώρια για δοκιμές. Όσοι έπαιξαν μέχρι τώρα θα παίξουν και σε αυτό το παιχνίδι”.

Για τις κράμπες και τους τραυματισμούς και το αν ανέλυσαν τις μετρήσεις είπε: “Ξέρουμε που βρισκόμαστε και το τι έγινε στο θέμα αυτό, αν και πήρε άλλο δρόμο και μεγάλη έκταση. Τα στοιχεία τα έχουμε, θα εξηγήσουν τι συμβαίνει. Κάναμε ανάλυση και το αποτέλεσμα είναι ότι οι τραυματισμοί είχαν την ιστορία τους, δεν ήταν τυχαίοι.΄Είχαν και παλαιότερα πρόβλημα. Όπως ο Σταυρόπουλος, ο Τάτος, ήταν άρρωστος, τρεις μέρες πριν το ματς με τον Παναιτωλικό, ο Κύργιας είχε πόνους στη μέση, ο Τριανταφυλλάκος πρόβλημα στον αστράγαλο, ο Παπαδόπουλος δεν έκανε προπόνηση τόσες μέρες. Απλά σε αυτό το παιχνίδι θέλαμε να βάλουμε την καλύτερη ομάδα, κι έτσι έπαιξαν παίκτες που είχαν δρόμο. Θα γίνει από δω και πέρα ότι καλύτερο για να έχουμε ποιότητα στο παιχνίδι μας”.

To Top