Μπαράζ διοικητικών ζυμώσεων, σκέψεις για κοινό σχήμα με Οικονόμου-Δεσύπρη!

Συνεχίστηκαν και χθες οι διοικητικές ζυμώσεις με αντικείμενο την ενίσχυση του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ Άρης, με την ύπαρξη δυο τάσεων. Από τη μια υπάρχει το παρόν δ.σ. με πρόεδρο τον Τάσο Οικονόμου και από την άλλη, οι κινήσεις που έγιναν εδώ και αρκετές μέρες με επικεφαλής τον Τάσο Δεσύπρη.

Α. Στην πρώτη περίπτωση έπεσε στο τραπέζι η αναζήτηση συμμετοχής προσώπων όπως ο Άγγελος Χαριστέας, που θα έδιναν άλλη δυναμική στην προσπάθεια, ενώ συζητήθηκαν και οι περιπτώσεις των Γιώργου Χατζή και Άγγελου Μισιρλή έθεσε εαυτόν στη διάθεση του παρόντος διοικητικού συμβουλίου).

Β. Στην δεύτερη περίπτωση, ο Τάσος Δεσύπρης πέρα από τη συμμετοχή των Κάρλα, Ναούμ, αναζήτησε την παρουσία κυρίως νέων ανθρώπων, ώστε να σχηματοποιηθεί μια πρόταση για το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Άρης, με την προοπτική να δρομολογηθούν τον Μάιο ομαλά οι διαδικασίες για την ΠΑΕ, με την προϋπόθεση ότι η ομάδα θα έχει εξασφαλίσει την άνοδό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για μια διευρυμένη διοικητική παρουσία με κοινό σχήμα με την συμμετοχή των Οικονόμου (ήταν ο πρόεδρος που έβαλε την υπογραφή του στην εκκαθάριση) και Δεσύπρη.

Οι ζυμώσεις αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και την τελευταία στιγμή και στη γενική συνέλευση να γίνουν γνωστά πρόσωπα και προθέσεις.

To Top