ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαργκάν: «Τα πάντα για ν΄ ανέβουμε στη Σούπερ Λιγκ»

Τις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη έκαναν o Κενάν Μπαργκάν, αναφερόμενος στον «γάμο» του με τους «κίτρινους», αλλά και τους στόχους του.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο 28χρονος μεσοεπιθετικός!

Για τον ερχομό του στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα ώστε ν΄ ανέβουμε στη Σούπερ Λιγκ».

Για το ότι είχε υπάρξει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του και παλαιότερα από τον Άρη: «Είχε ακουστεί και παλιότερα το όνομα μου, όμως τότε υπήρχαν άλλα θέματα που δεν προχώρησε η μεταγραφή. Τέλος καλό, όλα καλά. Τώρα, όμως, είμαι εδώ».

Για την πίεση από τον κόσμο: «Ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Η πίεση θα είναι μεγάλη από τον κόσμο. Για εμένα η πίεση με δίνει έξτρα κίνητρο. Όταν ερχόμουν εδώ ως αντίπαλος μου άρεσε η ατμόσφαιρα που έβλεπα και τώρα θα είμαι παίκτης της ομάδας».

To Top