ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαρμπουνάκης: “Κατάπτυστες οι δηλώσεις Ζουράρι, αυτά δεν τα λες ούτε για… αστείο”

O αντιδήμαρχος αθλητισμού Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, μίλησε για την κιτρινόμαυρη επικαιρότητα, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των δηλώσεων Ζουράρι.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:            

Ένα σχόλιο για τον ποδοσφαιρικό και μπασκετικό Άρη:

Να ζήσουμε χαρές με τον Άρη και να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία, το 2018 πρέπει να είναι η χρονιά του Άρη στο ποδοσφαιρικό τμήμα κυρίως  και το δείχνει η ομάδα όπως παίζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και ευχόμαστε να βρει τον δρόμο της και η μπάσκετική ομάδα και να πάει καλά.

Ένα σχόλιο για τα όσα είπε ο Κώστας Ζουράρις:

Μου είναι δύσκολο να χαρακτηρίσω τέτοιο είδους δηλώσεις, αλλά δεν αρμόζει σε έναν άνθρωπο τέτοιο επιπέδου, που νομίζαμε ότι έχει και μην ξεχνάμε  ότι είναι υφυπουργός παιδείας, χαρακτήρισε αστειευόμενος τα όσα είπε, το σίγουρο είναι ότι δεν είναι αστεία, αυτά που είπε για τον Άρη δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένας υπουργός παιδείας μπορεί να μιλάει με τέτοιους χαρακτηρισμούς για μια ομάδα ιστορική  με πολύ κόσμο, προσβάλει τον κόσμο και την οικογένεια του Άρη και ποσό μάλλον δημόσια.

Δεν πρέπει να προβαίνει σε δηλώσεις υπερ ή εναντίων κάποιας ομάδας, πιο συγκεκριμένα είναι απαράδεκτο να κάνεις τέτοιες δηλώσεις εναντίον οπαδών και συλλόγου και πόσο μάλλον του Άρη. Εμείς κάναμε κάποιες αναφορές αλλά νομίζω ότι το σημαντικό είναι ότι παραιτήθηκε και αυτό που έπρεπε να γίνει έγινε.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του μπορεί να αναλάβει την ευθύνη των συνεπειών του, αλλά δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής. Τόνισε ότι ήταν κατάπτυστες αυτές οι δηλώσεις και θα του έλεγε και ντροπή σου εάν τον είχε μπροστά του.

Με τι χθεσινοβραδινές δηλώσεις ήταν κάτι αστειευόμενο και δεν θα ζητήσει συγνώμη από εκεί και πέρα τι να πω, δεν μπορώ να μπω σε αυτή την λογική.

Για τις ενέργειες που θα γίνουν μέσα στο 2018 για την παραχώρηση γηπεδικών εγκαταστάσεων των ακαδημιών του Άρη:

Είμαστε ήδη σε συζητήσεις για να δούμε πως θα μπορέσουμε και αν μπορέσουμε να παραχωρήσουμε κάποιο χώρο για να γίνει κάποιο προκάτ γήπεδο, αλλά είναι κάτι που μας απασχολεί η γηπεδικές εγκαταστάσεις των ακαδημιών της ομάδας που βρίσκονται κάτω από την θύρα 3 του γηπέδου, αν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι εύκολο για να βοηθήσουμε και εμείς, είναι πολύ πρώιμο όλο αυτό και φυσικά μιλάμε και το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο κι να έχει την κύρια χρήση ο ΑΣ Άρης.

Φυσικά μετά αν θα θελήσει κάποια ομάδα να προπονηθεί πάντα με  συνεννόηση από τον ΑΣ, έχει έλλειψή χώρων και οι ομάδες οι ερασιτεχνικές είναι πάρα πολλές που ζητάνε γηπεδικές εγκαταστάσεις και πηγαίνουν  σε σχολικά γυμναστήρια, γίνονται αγώνες εκεί οπότε υπάρχει μια αναζήτηση για το καλό της ομάδας του Άρη.

Υπάρχει ένα πρόβλημα ποδοσφαίρου στην Νέα Ελβετία δίπλα στο γήπεδο μπάσκετ που είναι ανοιχτό για όλους αλλά δεν ανήκει σε εμάς, ζητήσαμε την παραχώρηση για να το αξιοποιήσουμε και δεν είχαμε ούτε θετική ούτε αρνητική απάντηση και θα το ξανά ψάξουμε το θέμα, υπάρχει κι έλλειψη ποδοσφαιρικών γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Για το μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει με σκοπό την αποτροπή της ονομασίας των Σκοπίων σε Μακεδονία:

Ο δήμος Θεσσαλονίκης έδωσε την άδεια να γίνει το συλλαλητήριο, φυσικά περιμένουμε την κυβέρνηση, θα έρθουν γύρω στα 500 λεωφορεία από όλη την Ελλάδα. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει μια λύση, είναι ένα ζήτημα που είναι μάστιγα και παραπάνω από 40 κράτη έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν Μακεδονία και πρώτα πρέπει να διασφαλίζεται το μέλλον της Ελλάδας.

To Top