ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπεναβίντεζ στο PRESSARIS: “Γνωρίζω τον Άρη, θέλω να έρθω στην Ελλάδα…”

Όσο παραμένει ανοιχτό το μεταγραφικό “παράθυρο”, τόσο θα υπάρχουν προτάσεις ποδοσφαιριστών προς τον Άρη, από την αγορά του εξωτερικού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει τα τελευταία δύο 24ωρα, η περίπτωση του 27χρονου αμυντικού μέσου από την Αργεντινή, Εξέγκιελ Μπεναβίντεζ, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Νίκου Αναστόπουλου, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Άρη.

Ο Αργεντινός μίλησε στο PRESSARIS από τον Ισημερινό που βρίσκεται ακόμα,για την προοπτική του Άρη, τονίζοντας αρχικά: “Πριν λίγες μέρες έμεινα ελεύθερος από την πρώην μου ομάδα. Γνωρίζω τον Άρη και θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί του. Δεν έχω κάτι επίσημο προς το παρόν. Εξετάζω όλες τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου”.

Ερωτώμενος για το αν τον ενδιαφέρει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα την Ελλάδα, είπε: “Φυσικά. Είναι κάτι που με ενθουσιάζει. Ελπίζω αυτή τη δυνατότητα να μου την δώσει ο Άρης. Γνωρίζω πολλά για το σύλλογο. Ημουν μέλος της Μπούκα Τζούνιορς πιο παλιά και ξέρω ποιος είναι ο Άρης και λόγω του Λεάντρο Γκρατσιάν. Ότι είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, με ιστορία και πολύ ένθερμο κόσμο”.

Η περίπτωση του Εξέγκιελ Μπεναβίντεζ θα εξεταστεί πιο “ένθερμα” από πλευράς Άρη, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και εφόσον ο Νίκος Αναστόπουλος ανάψει το “πράσινο φως” ο παίκτης θα κληθεί στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους “κιτρινόμαυρους”.

To Top