ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μυθική διάψευση της Μπάγερν για Κριστιάνο

Ήταν αναμενόμενο ότι από τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εκφράσει τάσεις φυγής από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τα σενάρια για το μέλλον του θα ήταν πάρα πολλά και τα περισσότερα εκ των οποίων τραβηγμένα.

Ένα από αυτό δημοσιοποιήθηκε χθες από την «Gazzetta dello Sport» σύμφωνα με το οποίο η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 200 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο σούπερ-σταρ.

Αυτό το ρεπορτάζ ανάγκασε τους Βαυαρούς να διαψεύσουν και μάλιστα με επίσημο τρόπο, ωστόσο προτίμησαν το χιούμορ και όχι την ευθεία επίθεση. Για την ακρίβεια αποφάσισαν να απονείμουν την… πάπια της ημέρας (που στα γερμανικά εννοείται η έννοια «hoax») στο ρεπορτάζ συνοδεύοντας στην ανακοίνωση μια φωτογραφία με μια πάπια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το όνομα της Μπάγερν βρίσκεται καθημερινά στα ρεπορτάζ. Με την τεχνολογία τα νέα διαδίδονται με τρομερή ταχύτητα. Αλλά καμιά φορά μία πάπια πετάει παντού. Μερικές φορές απλά τα πράγματα δεν συμβαδίζουν με τα γεγονότα.

Για αυτό το λόγο σήμερα θέλουμε να απονείμουμε την “πάπια της ημέρας” και να φροντίσουμε στη σωστή πληροφόρηση των οπαδών μας.

Τις τελευταίες μέρες, η ιταλική εφημερίδα “Gazzetta dello Sport” δημοσίευσε ότι η Μπάγερν ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Άμεσα αυτή η φήμη δημοσιεύθηκε από γερμανικά ΜΜΕ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν τονίζει: “Έχουμε συνηθίσει να εμπλεκόμαστε σε μεταγραφικές υποθέσεις κατά τις μεταγραφικές περιόδους. Έχουμε κανόνα να μην σχολιάζουμε τις φήμες. Αλλά τώρα, για την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα ότι αυτή η φήμη δεν έχει καμία βάση”».

To Top