ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ν΄Λουντούλου: “Όνειρό μου το γεμάτο Χαριλάου…”

Υπήρξε μέλος του Άρη και στις δύο “μαύρες” σεζόν της Γ΄Εθνικής. Ο Γκαέλ Ν΄Λουντούλου, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Arena Press”, όπου μίλησε για τη φετινή σεζόν, την προηγούμενη, αλλά και το μεγάλο του όνειρο με τη φανέλα του Άρη.

Στην αρχική του τοποθέτηση, έκανε το δικό του “ταμείο” για τη φετινή σεζόν: “Ήταν μία σεζόν, όπου επιτύχαμε εύκολα και πολύ γρήγορα τον στόχο μας. Αυτό ήταν και το ζητούμενο. Αυτό θέλουμε και για την επόμενη σεζόν. Μια ανάλογη πορεία”.

Αναλυτικά όσα είπε για…

…το αν σκέφτεται την επόμενη σεζόν και αν θα μείνει, είπε: “Θέλω να μείνω. Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα, αλλά και στην πόλη, αλλά δεν είναι απόφασή μου. Γι αυτό θα αποφασίσει ο κόουτς. Ήδη μας απασχολεί τι θα συναντήσουμε την επόμενη σεζόν”.

…το αν είναι ικανοποιημένος από την δική του παρουσία: “Kάθε μέρα που περνάει βελτιώνομαι. Είμαι δύο χρόνια εδώ και νιώθω πολύ καλά. Μπορώ να προσφέρω περισσότερα, ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος”.

…τις διαφορές, πέρυσι και φέτος: “Πέρυσι χάσαμε πολύ χρόνο στην αρχή της σεζόν. Εκείνο το πρώτο εξάμηνο καθόρισε τα πάντα. Στην πορεία δύσκολα να το καλύψουμε εκείνο το κενό, Φέτος έχουμε μία ομάδα φοβερά ποιοτική με πολλές αλλαγές”.

…το αν έχει κάποια φιλοδοξία με τον Άρη: “Θέλω να αγωνιστώ στην πρώτη κατηγορία και φυσικά σε ένα Χαριλάου γεμάτο. Έχω ακούσει και έχω δει βίντεο στο διαδίκτυο και θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα αυτή. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υπομονή του και την στήριξή του.Είναι πραγματικά μοναδικοί”.

To Top