Νέος έλεγχος της ΠΑΕ από εταιρία εκτός Άρη! Οι ένοχοι στον εισαγγελέα!

Η συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ Άρης ανάδειξε αρκετά θέματα. Αίσθηση έκαναν τρία διαχειριστικά θέματα του παρελθόντος, από τα οποία φαίνεται πώς λειτουργούσε ο κιτρινόμαυρος σύλλογος.

Οι υποθέσεις του τριπλού συμβολαίου, του «ορφανού» δανείου και των επιταγών του Κόκε, δίνουν τροφή για πολλά ερωτηματικά.

Από κει και πέρα, αίσθηση έκανε και η τοποθέτηση του Ηλιάδη, ότι δεν περιμένει κάποια… συγκλονιστικά συμπεράσματα από τον έλεγχο της ΝΕΧΙΑ, ανακοινώνοντας ότι θα αναθέσει σε εταιρία εκτός Άρη, νέο έλεγχο για να εντοπιστούν «οι δρόμοι του χρήματος» και να ριχθεί φως σε πολλά σκοτεινά σημεία και εφόσον προκύψουν ένοχοι να οδηγηθούν στον εισαγγελέα!

Όπως τόνισε ο πρόεδρος των κίτρινων: «Δηλώνω όμως ότι έχει δοθεί εντολή σε ανεξάρτητο φορέα μόλις τελειώσει το έλεγχο η ΝΕΧΙΑ  να προχωρήσει σε ουσιαστικό οικονομικό έλεγχο των τελευταίων 10 χρόνων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξαν διαχειριστικές παρανομίες. Όσα επιβαρυντικά στοιχεία προκύψουν ανεξαρτήτως από το ποιους θα αφορούν θα σταλούν στη δικαιοσύνη».

Και μετά το τέλος της συνέντευξης ο Ηλιάδης ξεκαθάρισε ότι αυτή είναι δέσμευσή του και θα την υλοποιήσει μέχρι τέλους.

 

To Top