Νέο “ραντεβού” στα… δικαστήρια για τη διοίκηση της ΠΑΕ

Νέο “ραντεβού” στα δικαστήρια για τον Άρη. Συγκεκριμένα, εκδικάζεται η αίτηση του ΑΣ, της ΚΜΑ και μεμονωμένων μικρομετόχων, που είτε εκπροσωπούνται με πληρεξούσιο, είτε εκπροσωπούν τους εαυτούς τους χωρίς, προκειμένου να αντικατασταθεί η διοίκηση Σκόρδα στην ΠΑΕ.

Είναι το κύριο μέρος της υπόθεσης στην οποία αρχικά η διοίκηση Σκόρδα είχε πετύχει πριν μερικές προσωρινή διαταγή και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να βρίσκεται στο τιμόνι της ΠΑΕ.

ΑΣ, ΚΜΑ και μικρομέτοχοι επικαλούνται την απόφαση της γ.σ. του Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την οποία υπάρχει εντολή του σώματος για παύση της διοίκησης Σκόρδα και εντολή να αναλάβει η διοίκηση Στεφανίδη-Ψηφίδη. Στη σημερινή εκδίκαση αναμένεται να υποστηρίξουν μεταξύ άλλων συμπληρωματικά ότι η διοίκηση της ΠΑΕ έμεινε με 4 μέλη μετά την παραίτηση των Βογιατζή, Αριστοτελίδη (ο Βασβάνης ανακάλεσε) και την ανάκληση του εκπροσώπου του ΑΣ (Γιώτα).

Από την άλλη, η πλευρά Σκόρδα αναμένεται να αντικρούσει το δικόγραφο, έχοντας στα χέρια της πέρα από τον ορισμό της από το Ειρηνοδικείο μέχρι το καλοκαίρι του 2014, επιπλέον και την προσωρινή αναστολή εφαρμογής οποιασδήποτε απόφασης της γενικής συνέλευσης μέχρι τις 28 Μαρτίου, όπως δόθηκε σε μια από τις πολλές δικαστικές διαμάχες.

Η απόφαση δεν θα βγει αυθημερόν και απαιτείται ένα διάστημα περίπου ενός μήνα, οπότε βάσει της δικαστική οδού, δεν προβλέπεται να υπάρξει αλλαγή στη διοίκηση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (13 Απριλίου), εκτός κι αν ο Άρης καταφέρει να αγωνιστεί στο μπαράζ παραμονής…

 

To Top