ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέτο: «Μίλησα με τον Καρυπίδη, θέλω να επιστρέψω στον Άρη!»

Ο Ντάρσι Νέτο εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να επιστρέψει στον Άρη και να βοηθήσει την ομάδα να επανέλθει στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νέτο στο “Μετρόπολις”:

Για το που βρίσκεται: «Ήμουν Βραζιλία για διακοπές και τώρα γύρισα Ελλάδα, θα δούμε τι θα κάνω. Περιμένω, έχω κάνει κάποιες συζητήσεις».

Για το αν θέλει να επιστρέψει στον Άρη: «Έχω μιλήσει από τον Ιανουάριο με τον Καρυπίδη. Θα δούμε μέχρι αύριο τι θα γίνει. Δεν θέλω να πάω αλλού, μόνο στον Άρη. Που αλλού να πάω;».

Για το αν υπήρχαν συζητήσεις για να πάει από τον Ιανουάριο στον Άρη:«Ήμουν στη Βέροια και μου είχαν πει να πάω στον Άρη, αλλά τελικά μου ζητήθηκε να μείνω στη Βέροια μέχρι τέλους, τώρα θα δούμε τι θα κάνω. Μου είπε ο πρόεδρος ότι θα τα κανονίσουμε όλα, μαζί με τον κ. Αναστόπουλο. Εγώ θέλω να πάω στον Άρη και να επιστρέψουμε στη Super League. Ο Άρης είναι μεγάλος και επειδή ήμουν για πέντε χρόνια στην ομάδα, ξέρω τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος».

Για το αν έχει μιλήσει και τον Νίκο Αναστόπουλο: «Δεν ξέρω πότε θα αρχίσει η προετοιμασία. Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Αναστόπουλο. Θα περιμένω τις επόμενες ημέρες να δούμε τι θα κάνουμε».

 

To Top