ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέτο: “Το μεγαλύτερο… όπλο μας είναι το Κλεάνθης Βικελίδης!”

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αντιλαμβάνονται όσο λίγοι την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη αλλά και τις απαιτήσεις που υπάρχουν από τον κόσμο για την επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Το κακό ξεκίνημα του πρωταθλήματος, οι απαιτήσεις που έχει η κατηγορία, η διάθεση του κόσμου των «κιτρινόμαυρων» αλλά και η ανάγκη να ακολουθήσουν μόνο νίκες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αποτέλεσαν τους κύριους άξονες της τοποθέτησης του Ντάρσι Νέτο στην «Αrena Press».

Θεωρείς ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια έχετε βελτιωθεί;

«Νομίζω πως έχουμε βελτιωθεί και παρουσιάζουμε καλύτερη εικόνα από ότι στην αρχή του πρωταθλήματος, όπου δεν τα πήγαμε τόσο καλά και προέκυψαν δύο άτυχα αποτελέσματα που σίγουρα δεν θέλαμε».

Πόσο σημαντικό είναι να ξεκινάτε «δυνατά» από το πρώτο ημίχρονο;

«Είναι κάτι που το έχουμε καταλάβει και εμείς και θέλουμε να το αλλάξουμε, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από την αρχή και να πιέζουμε από το πρώτο λεπτό και όχι να έχουμε φαινόμενα όπως αυτά που είδαμε το τελευταίο διάστημα».

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξετε στον τρόπο παιχνιδιού σας;

«Θεωρώ πως μόνο με το… τσίκι τσίκι και την ποιότητα δεν γίνεται τίποτα, χρειάζεται δύναμη πολλές φορές θα πάει και στο… ξύλο αλλά αυτό πρέπει να το καταλάβουμε νωρίς, αυτές είναι οι απαιτήσεις της κατηγορίας και σε αυτές πρέπει να ανταποκριθούμε μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος».

«Ευχαριστημένος στο δεύτερο»

Η απόδοση στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και η υποχρέωση που έχει ο Άρης να εκμεταλλευτεί την έδρα του, ήταν ακόμη δύο σημεία αναφοράς για τον έμπειρο ακραίο μπακ.

Σε ικανοποιεί η εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ;

«Μπορώ να πω ότι στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να δημιουργήσουμε αρκετά προβλήματα στους αντιπάλους μας, γεγονός που δείχνει ότι δεν τα παρατάμε, αν είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο μπορεί να κερδίζαμε τον αγώνα».

Ποιο θεωρείς ότι είναι το μεγαλύτερο «όπλο» του Άρη την φετινή χρονιά;

«Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, εξαιρετικούς παίκτες, ο κόσμος μας στηρίζει, όμως θεωρώ ότι το μεγαλύτερό μας “όπλο” είναι το “Κλεάνθης Βικελίδης” και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό το γήπεδο είναι το σπίτι μας και από το σπίτι κανείς δεν φεύγει νικητής εκτός από εμάς. Μέχρι και το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να τους κερδίσουμε όλους και να μην έχουμε καμία απώλεια».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Νίκο Αναστόπουλο;

«Θεωρώ ότι ακόμη είναι πολύ δύσκολο να καταλήξει σε κάποιες επιλογές, ψάχνεται αναφορικά με το ποιους παίκτες να διαλέξει και είναι λογικό, ωστόσο προσπαθεί και αυτός μαζί μας ώστε να μην αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα».

To Top