ΝΕΧΙΑ σε ΚΜΑ: “Το πόρισμα είναι έτοιμο”! Ποια είναι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί!

To σίριαλ του πορίσματος του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου μπήκε στην τελική του φάση.

Η ΝΕΧΙΑ ενημέρωσε τηλεφωνικά τα μέλη της ΚΜΑ ότι το πόρισμα για τον διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ Άρης είναι έτοιμο! Yπάρχει, όμως, μια συγκεκριμένη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

O φάκελος του πορίσματος, ο οποίος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ογκώδης, θα παραδοθεί σφραγισμένος (προκειμένου να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα διέρρευσης στοιχείων) στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ παρουσία της ΠΑΕ, αλλά και εκπροσώπου των συνδέσμων, αφού υπογραφεί το σχετικό πρωτόκολλο και αφού φυσικά πληρωθεί η εταιρία. Το υπόλοιπο της οφειλής για την διενέργεια του ελέγχου αγγίζει τα 16.000 ευρώ.

Η πιο πιθανή μέρα παραλαβής είναι η Πέμπτη, οπότε και θα ακολουθήσει διοικητικό συμβούλιο για το πώς θα κινηθεί ο φορέας.

Αν προκύψουν σοβαρά αδικήματα για την οκταετία 2004-2012 θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας και το ΣΔΟΕ και είναι πιθανόν να διαταχθεί λεπτομερής έλεγχος, καθώς και άνοιγμα λογαριασμών.

Η ΚΜΑ είναι αυτή που θα αποφασίσει αν θα δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία, έχοντας πάντως να υπολογίσει και την εύλογη πίεση του κόσμου, που περιμένει αν δει αν ευθύνονται συγκεκριμένα άτομα για το σημείο που έχει φτάσει η ομάδα.

Εκείνο που αφήνεται να εννοηθεί είναι ότι η δημοσιοποίησή του και οι τρόποι της ΚΜΑ έχουν να κάνουν με την εκδίκαση της υπόθεσης για την πλήρη υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, εκδίκαση η οποία έχει οριστεί στις 25 Οκτωβρίου.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

 

 

To Top