Ξέσπασμα Μπιμπισίδη στο PRESSARIS: “Ο Άρης θα παλέψει μέχρι τέλους για την αξιοπρέπεια, τη φανέλα και τον κόσμο του”

Ο Κυριάκος Μπιμπισίδης “γεννήθηκε” στο Χαριλάου, μεγάλωσε σαν είναι το δεύτερο σπίτι του, αποτελεί κομμάτι της κιτρινόμαυρης οικογένειας και δεν κρύβει πόσο περήφανος είναι γι αυτό! 

Ο τεχνικός σύμβουλος των κίτρινων μίλησε στο PRESSARIS για την τραγική κατάσταση που βιώνει ο Άρης, ο ίδιος, όλη η οικογένεια του συλλόγου!

“Είμαι από μικρό παιδί στον Άρη, αλλά τόσο δύσκολη κατάσταση δεν έχω βιώσει. Ήμουνα πέρσι δυο μήνες και τώρα τρεις μήνες και χωρίς αμφιβολία ήταν οι χειρότερες προϋποθέσεις και οι πιο δύσκολες καταστάσεις που έχω ζήσει και γνωρίζει, χειρότερα από τη δεκαετία του ’80 που έπαιζα ποδόσφαιρο” μας λέει πραγματικά προβληματισμένος και φορτισμένος ψυχολογικά.

Τι λέτε μέσα στα αποδυτήρια, πώς κρατάτε την ομάδα, σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση;

“Μιλήσαμε και χθες με όλα τα παιδιά. Γνωρίζουμε όλοι οι ελπίδες έχουν ελαχιστοποιηθεί. Μαθηματικά, όμως ο Άρης έχει ακόμη πιθανότητες και όσο υπάρχουν αυτές, έχουν μια ιερή υποχρέωση”.

Τι εννοείτε;

“Έχουμε υποχρέωση όσο είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τον Άρη, να παλέψουμε μέχρι τέλους για την αξιοπρέπεια, την φανέλα που τίμησαν δεκάδες παίκτες τεράστιας αξίας, αλλά κυρίως για τον κόσμο της ομάδας. Να δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας, για όλα τα παραπάνω. Αυτή είναι η ιερή υποχρέωσή μας”.

Τρεις νίκες έχει ο Άρης σε 29 αγώνες, πώς μπορεί κάποιος να πει ότι θα κάνει την υπέρβαση σε πέντε αγώνες;

“Έγιναν λάθη, είχαμε ατυχίες εμπόδια. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα πρέπει να κάνουμε όλοι σκληρή αυτοκριτική και να παρθούν αποφάσεις. Προς το παρόν, όπως σας είπα, οφείλουμε για την αξιοπρέπεια να παλέψουμε. Υπάρχουν δυο αγώνες με Πανθρακικό και Εργοτέλη μέσα σε τέσσερις μέρες. Πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουν ζωντανές οι έστω και ελάχιστες μαθηματικές πιθανότητες. Είναι το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε”.

Υπάρχει “επόμενη μέρα” για τον Άρη;

“Ο Άρης όσο έχει αυτήν την ιστορία και κυρίως αυτόν τον κόσμο που έδινε και δίνει δυναμική στον σύλλογο, δεν μπορεί να τελειώσει. Ο Άρης δεν τελειώνει, ακόμη και μετά από μια τέτοια τραγική περιπέτεια, όπως αυτή που βιώνει. Υπάρχει επόμενη μέρα, αρκεί να αναζητηθεί από όλη την οικογένεια του Άρη, με πνεύμα ενότητας και πραγματικής προσφοράς. Να μπει για πρώτη φορά το “εμείς” και ο σύλλογος, πάνω από το “εγώ”.

Για τον κόσμο του Άρη έχεις εκφραστεί πολλές φορές…

“Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Υποκλίνομαι στον λαό του Άρη! Βλέπουμε σε ποια κατάσταση είναι ομάδα, είναι τελευταία και όμως, γεμίζει το γήπεδο! Είδε όλη η Ελλάδα, όσα εισιτήρια κόψαμε την Κυριακή, κόπηκαν στα υπόλοιπα γήπεδα. Υποκλίνομαι πραγματικά και νιώθω υπερηφάνεια για αυτούς τους φιλάθλους”.

Για την κλήση σε απολογία τι έχετε να πείτε;

“Νιώθω πραγματικά οργή! Μας καλούν σε απολογία, γιατί βρεθήκαμε 35′ πριν από τη σέντρα στα αποδυτήρια! Δηλαδή τι να κάναμε; Τόσο εγώ, όσο και ο Μπουγιουκλή βρεθήκαμε πολλή ώρα πριν από την έναρξη στα αποδυτήρια, μιλήσαμε με τους παίκτες και αποχωρήσαμε για την εξέδρα, μια και ήμασταν τιμωρημένοι! Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται…”

To Top