ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκάθαρο μήνυμα των οπαδών: “Απαγορεύεται τέτοια εικόνα αγγαρείας, ξεχάστε τέτοιες εμφανίσεις”!

Νέο μήνυμα από τους οργανωμένους οπαδούς του Άρη, μετά τη βαριά ήττα στο φιλικό της Λαμίας και την γενικότερη αρνητική εικόνα της ομάδας του Άρη.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας προσφέρει ευκαιρίες για ταμείο! Διαβάστε στο Foxbet.gr τα αναλυτικά ρεπορτάζ όλων των αναμετρήσεων και βρείτε τα προγνωστικά των συντακτών…

Μετά την παρουσία των οπαδών του Άρη το περασμένο Σάββατο στο προπονητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου, στη σημερινή τους ραδιοφωνική εκπομπή οι εκπρόσωποι του super 3 (μιλώντας στο Yellow Radio) έστειλαν νέο σαφές μήνυμα.

“Απαγορεύεται τέτοια εικόνα, όπως αυτή με την Λαμία. Ξεχάστε τέτοιες εμφανίσεις, είστε παίκτες του Άρη και δεν επιτρέπεται η αγγαρεία. Καταλάβετε που παίζεται και κάντε το καθήκον σας” ήταν το μήνυμα των όσων τόνισαν από μικροφώνου, ζητώντας νίκες στο πρωτάθλημα και άνοδο στη Σούπερ λίγκα. “Εμείς θα είμαστε δίπλα σας, εσείς οφείλετε να κάνετε το καθήκον σας” τόνισαν μεταξύ άλλων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αργά το βράδυ του Σαββάτου, οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου κατά την επιστροφή της αποστολής από την Λαμία, σε μια προσπάθεια να… αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές. Οι οπαδοί ζήτησαν αγωνιστική εγρήγορση, περισσότερη σοβαρότητα και φυσικά να μην επαναληφθούν ανάλογες εμφανίσεις, ειδικά με την έναρξη της επίσημης αγωνιστικής περιόδου.

To Top