ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οικονόμου: “Θα πάμε για νέο διακανονισμό με το ΙΚΑ”

Το ΙΚΑ προχώρησε σε Μέτρα Διασφάλισης του Δημοσίου και δέσμευσε το 50% των τραπεζικών λογαριασμών προέδρων και αντιπροέδρων, των προηγούμενων διοικήσεων του Ερασιτέχνη Άρη, από το 2010 μέχρι και το 2014, εξαιτίας της περσινής απώλειας της ρύθμισης των 100 δόσεων για τις παλιές οφειλές.

Μεταξύ των θιγόμενων και o πρώην πρόεδρος και νυν γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, Τάσος Οικονόμου, o οποίος τοποθετήθηκε στην «Αrena Press», για την απόφαση του ΙΚΑ, τονίζοντας αρχικά:

«Mε ενημέρωσαν για το ποσό που είμαι υπόχρεος. Όταν ήμουν στην προεδρία μπήκαμε στη ρύθμιση των 100 δόσεων, όπου μπορέσαμε να πληρώσουμε μόνο τις πέντε πρώτες δόσεις. Έπειτα μείναμε εκτός. Οι τρέχουσες οφειλές τόσο επί διοίκησης δικής μου, όσο και από τον Γιάννη Ψηφίδη, είναι πληρωμένες, ωστόσο εκκρεμούν οι παλαιότερες και αυτός είναι ο λόγος που μπαίνουμε τώρα στη διαδικασία αυτή».

Γνωρίζατε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο εφόσον χανόταν η ρύθμιση;

«Κάποια στιγμή θα γινόταν, αφού δεν μπορέσαμε να είμαστε συνεπείς. Το ίδιο συμβαίνει με όλους τους οφειλέτες, όχι μόνο με τον Άρη. Αφού είναι εφικτός ο διακανονισμός, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Είχατε ενημερωθεί για την δέσμευση των λογαριασμών σας;

«Όχι. Το παρατήρησα μόνος, κοιτάζοντας τον προσωπικό μου λογαριασμό».

Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

«Την Δευτέρα θα πάμε όλοι μαζί στο ΙΚΑ, προκειμένου να διαπιστώσουμε τι ακριβώς θέλουν. Επί της ουσίας θα πρέπει να γίνει ένας νέος διακανονισμός με γνώμονα πάντα τις τωρινές οικονομικές δυνατότητες του Α.Σ.»

To Top