ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι ζημίες του Άρη από τις αναβολές της Φούμπολ λιγκ

Πρωτάθλημα προς το τέλος Οκτωβρίου και… βλέπουμε. Η ελληνική, ποδοσφαιρική πραγματικότητα συνεχίζει να εκπλήσσει (;) και τους πιο απαθείς με τις ομάδες της Φούτμπολ λιγκ να είναι οι άμεσα θιγόμενες, καθώς κινούνται σε –απόλυτα- ανασφαλές τοπίο.

Μεταξύ αυτών και ο Αρης, ο οποίος πλέον έχει μόνο… ζημιά –τουλάχιστον- σε οικονομικό επίπεδο.

Η «Μetrosport» εξηγεί τους λόγους που πλήττονται –άμεσα- τα ταμεία από τις διαδοχικές αναβολές στη σέντρα, με το πρόβλημα, όσο περνά ο καιρός, να επιτείνεται.

1) Δεν πληρώνει ο βασικός χορηγός

Η συμφωνία με τη στοιχηματική εταιρία «Stoiximan» είναι ενεργοποιημένη στο εμπρός μέρος της φανέλας, ωστόσο ο κύριος χορηγός των «κιτρινόμαυρων» δεν πληρώνει τις προβλεπόμενες δόσεις, όσο δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα. Σημαντικό πρόβλημα, που δεν λύνεται, εφόσον δεν κυλά η μπάλα στο χορτάρι.

2) Εισιτήρια

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει Πρωτάθλημα, οι θύρες του «Κλ. Βικελίδης» παραμένουν κλειστές κι έτσι χάνονται πολύτιμα έσοδα από τα εισιτήρια που δεν… κόβονται. Μετά τη χαμηλή κίνηση των διαρκείας, τα μεμονωμένα εισιτήρια επρόκειτο να δώσουν ορισμένες λύσεις, αλλά ας όψεται η αβεβαιότητα.

3) Λοιπές εμπορικές συμφωνίες

Η ιδιωτική πρωτοβουλία τίθεται –αυτομάτως- στο περιθώριο. Οι υπεύθυνοι των εμπορικών συμφωνιών της Π.Α.Ε., δεν έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν στην ελεύθερη αγορά για προσέλκυση υποστηρικτών ή άλλων χορηγών, αφού δεν έχουν τι να… πουλήσουν.

4) Τηλεοπτικό συμβόλαιο

Ο Αρης εντάχθηκε στην κεντρική διαχείριση, όντας το πιο δυνατό όνομα στην Κατηγορία, με την προοπτική να έχει το μέγιστο οικονομικό όφελος για ευνόητους λόγους. Η Λίγκα, όμως, παρουσιάζει αστάθεια, η ηγεσία της δέχεται έντονη αμφισβήτηση από κάποιες Π.Α.Ε. κι έτσι οδηγούμαστε στην αγωνιστική αδράνεια. Ως εκ τούτου, εκτός παιχνιδιού μένει και η κάλυψη των αναμετρήσεων και η πληρωμή των συμβολαίων από το ενδιαφερόμενο κανάλι.

To Top