ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι ζυμώσεις από Μπούμπουρα στο επόμενο δεκαήμερο, η συνάντηση στην Λήμνο και η στάση του Καρυπίδη

Το ενδιαφέρον σε πρώτο στάδιο για την πιθανή εμπλοκή του στην ΠΑΕ Άρης, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Παντελής Μπούμπουρας, το όνομα του οποίου “μπήκε” στο τραπέζι της επόμενης μέρας για τους κιτρινόμαυρους.

Ο Λημνιός επιχειρηματίας, μόνιμος κάτοικος Αθήνας, που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Ουκρανία, παραδέχθηκε ότι έχει ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας προκειμένου να διαπιστώσει εάν θα προχωρήσει την δραστηριοποίησή του στον χώρο του ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα στην ΠΑΕ Άρης.

Ήδη, έχει συναντηθεί δυο φορές με ανθρώπους του Άρη, οι οποίοι λειτούργησαν εκτός του επίσημου Άρη και τα τρία κρίσιμα βήματα είναι τα εξής:

Α. Επιθυμεί να κάνει επαφές και συζητήσεις με δικούς του ανθρώπους και συνεργάτες στην Αθήνα μέσα στις επόμενες δέκα μέρες, προκειμένου να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη άποψη για την μορφή και τον τρόπο επένδυσης στον Άρη.

Β. Το εάν αποφασίσει τελικά να επενδύσει στον Άρη, με ποιον τρόπο και ποιος θα είναι ο οικονομικός πήχης. Πόσα χρήματα δηλαδή είναι διατεθειμένος να βάλει, εάν θα είναι ο ίδιος “παρών” ή εάν θα επιλέξει συνεργάτες εμπιστοσύνης κτλ.

Γ. Εάν θα γίνει η τελική συζήτηση με τον ρυθμιστή των εξελίξεων και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Θόδωρο Καρυπίδη και η στάση που θα κρατήσει αυτός στο θέμα.

Οι επόμενες μέρες θα είναι σε κάθε περίπτωση καθοριστικές τη στιγμή που αυτό το Σαββατοκύριακο στην Λήμνο, αναμένεται να γίνει μια ακόμη συνάντηση, μια και ο Μπούμπουρας αναμένεται να παραβρεθεί σε βάπτιση (γίνεται νονός ο γιος του) στο χωριό της γενέτειράς του, το Κοντοπούλι. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να μεταβεί στην Λήμνο ο Αλέξανδρος Φουρλής, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι ένας από τους “συμπαίκτες” του Μπούμπουρα στις διοικητικές εξελίξεις.

 

 

To Top