ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι νομικοί καθησυχάζουν για την εκκαθάριση, ο δρόμος παραμένει δύσβατος

Η χθεσινή αναβολή εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων για τον καθορισμό του τιμήματος στον πλειστηριασμό του Ν. Ρυσίου και η νέα ημερομηνία της 25ης Φεβρουαρίου, επανέφερε στο προσκήνιο το θέμα της εκκαθάρισης για την υπό πτώχευση ΠΑΕ Άρης.

Οι νομικοί του Άρη και του Θόδωρου Καρυπίδη (Χρήστος Γρόλλιος, Αρης Μαστρογιάννης) καθησυχάζουν, βεβαιώνουν σε κάθε ευκαιρία ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και πως τελικά ο Αρης θα προλάβει να ολοκληρώσει την εκκαθάριση, προκειμένου να συσταθεί η νέα ΠΑΕ, με την προ των πυλών άνοδο της ομάδας στην Football League.

Εάν προλάβει ο Άρης να συνδυάσει άνοδο και εκκαθάριση θα είναι το ιδανικό σενάριο. Σε περίπτωση, όπως έγινε και σε άλλες ομάδες, δεν τα καταφέρει, οι νομικοί τονίζουν ότι υπάρχουν οι δρόμοι-διέξοδοι, ούτως ώστε να αγωνιστεί χωρίς πρόβλημα η ομάδα Football League και να συνεχιστεί παράλληλα η μάχη της εκκαθάρισης.

Σίγουρα το Νέο Ρύσιο είναι το Νο1 περιουσιακό στοιχείο και κλειδί αιχμής στις εξελίξεις. Ο χρόνος πιέζει γι αυτό και οι νομικοί ζήτησαν (και πέτυχαν) να οριστεί σύντομα η εκδίκαση της υπόθεσης τιμήματος του αθλητικού κέντρου. Όλα θα κριθούν με πράξεις, όχι με ευχολόγια, χωρίς κραυγές, αλλά φυσικά και χωρίς διάθεση εφησυχασμού.

Ήταν και είναι επίσης βέβαιο, ότι ο δρόμος για την εκκαθάριση αποτελεί ένα δύσκολο εγχείρημα, έναν δύσβατο μονοπάτι.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αποτύχει και να παίξει (για μια ακόμη φορά)… ζάρια στις πλάτες του συλλόγου. Άλλη χρονιά αποτυχία δεν συγχωρείται…

To Top