Οι παίκτες… χειροκρότησαν τον Μιλίνκοβιτς! Ομιλία που “έσπαγε” κόκκαλα!

Ο αγώνας της Βέροιας είχε τελειώσει και η ομάδα του Άρη προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία της αποσύρθηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν πίστευε αυτά που έβλεπε στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, βιώνοντας μια μοναδική (όσο και αρνητική) εμπειρία!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ο Σέρβος τεχνικός μπήκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες. Μια ομιλία που “έσπαγε” κόκκαλα! “Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Σε όλους. Σήμερα παίξαμε πραγματικά σπουδαία με πάθος και ψυχή και αυτή η νίκη σας ανήκει, κάνοντας υπερήφανους τους φιλάθλους και εμάς. Κόντρα σε έναν κακό διαιτητή κερδίσαμε μια μάχη και μας περιμένουν κι άλλες” είπε αρχικά ο 45χρονος τεχνικός φανερά φορτισμένος από όσα έγιναν και βλέποντας πολλούς παίκτες να είναι… εκτός εαυτού από τα νεύρα τους, εξαιτίας των σφυριγμάτων του Βοσκάκη.

Δεν έμεινε όμως εκεί. “Πήραμε αυτό που θέλαμε, την νίκη, που μας δίνει βαθμούς, αλλά και πίστη για τη συνέχεια. Εκεί θα δείξουμε ότι ο Άρης αξίζει καλύτερα πράγματα και η βαθμολογία τον αδικεί. Προσωπικά χαίρομαι που σας… προπονώ, γιατί είστε πραγματικοί μαχητές” είπε χαρακτηριστικά και αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του, οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων ξέσπασαν σε… χειροκροτήματα!!!

Ήταν μια μοναδική στιγμή που καταγράφηκε και δεν ήταν τυχαία σε ότι αφορά την παρουσία του Μιλίνκοβιτς στους κίτρινους, δείγμα της θετικής ενέργειας που έχει περάσει στα αποδυτήρια, αλλά και της έντονης ψυχολογικής φόρτισης που είχαν όλοι μετά την προκλητική παρουσία του διαιτητή από το Ρέθυμνο.

To Top