ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι αξέχαστες στιγμές του φιλικού της ανθρωπιάς: H αποθέωση των “πρώην”, το ζεστό χειροκρότημα στο τέλος και η… μαγική ντρίμπλα του “Αναστό”

Από το χθεσινό φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ του Άρη και της Μικτής Αγάπης, οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα όμορφες, κυρίως γιατί ο στόχος αυτού του αγώνα ήταν ιερός.

Ωστόσο, για τον κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο χθες, αλλά και για αρκετούς ποδοσφαιριστές, ήταν μία ξεχωριστή στιγμή.

Αν θα μπορούσε κανείς να συγκρατήσει τρεις στιγμές από αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου, θα επέλεγε την αποθέωση των άλλοτε ποδοσφαιριστών του Άρη που επέστρεψαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, το χειροκρότημα-επιβράβευση στο τέλος του αγώνα, αλλά και τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος απέδειξε ότι το… τόπι δεν ξεχνιέται.

Την μερίδα του λέοντος, όσον αφορά τους πρώην, πήραν δικαιολογημένα ο Νίκος Λαζαρίδης και Φρανσίσκο Χαβίτο. Καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα, πολλοί ήταν αυτοί που τους ζητούσαν αν επιστρέψουν το καλοκαίρι στην ομάδα.

Όσο για τον “Αναστό”; Άτυχος ήταν ο Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος “έφαγε” μία ντρίμπλα… από τις λίγες, από τον προπονητή του, που έδειξε ότι βρίσκεται σε άριστη φόρμα! Έπαιξε 28 λεπτά και πρόλαβε να βγάλει την ασίστ στο πρώτο γκολ της Μικτής Αγάπης.Καθόλου άσχημα…

 

To Top