ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι στοιχηματικές προβλέψεις: Καλύτερη η Ουαλία

Φτωχό είναι το πρόγραμμα σήμερα με το μοναδικό ενδιαφέρον να πέφτει πάνω στις δύο αναμετρήσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εκεί όπου έχουμε δύο αναμετρήσεις για την τρίτη αγωνιστική στο δεύτερο όμιλο.

Ολα είναι ανοικτά με τη Ρωσία να αντιμετωπίζει την Ουαλία και για την ομάδα του Σλούτσκι, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα σημάνει τον αποκλεισμό από τη συνέχεια. Η Ουαλία από τη μεριά της, βολεύεται με ισοπαλία, αρκεί να μην κερδίσει στυο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Σλοβακία την Αγγλία.

Βέβαια οι Ουαλοί είναι αποφασισμένοι για τη νίκη κόντρα στους Ρωσους, με την παρέα του Μπέιλ να είναι έτοιμη για το μεγάλο βημα και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο άλλο παιχνίδι του ομιλου, η Σλοβακία αντιμετωπίζει την Αγγλία και έχει τον δύσκολο ρόλο να θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ουαλία για να βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Με ισοπαλία βολεύονται και οι Άγγλοι θεωρητικά, όμως με νίκη θα σιγουρέψουν την πρωτιά, η οποία θα την βοηθήσει στα… σταυρώματα στη συνέχεια της σεζόν. Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τα δύο ματς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

To Top