ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης έρχεται! Δεκάλεπτο για Σούπερ Λίγκα, θέλει ακόμα δουλειά (1-2)…

Την φιλική ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο ΑΡΗΣ στο τέταρτο φετινό του φιλικό ματς. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με δύο τέρματα του Μάνταλου στο πρώτο ημίχρονο με τον Χρήστο Ιντζίδη να μειώνει στο 69΄μετά από ένα δεκάλεπτο ασφυκτικής πίεσης, στο τελικό σκορ με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν ευκαιρίες για την ισοφάριση.

ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΕΚ

“Θύμα” της αγωνιστικής ετοιμότητας της ΑΕΚ, έπεσε στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης, που παρά την διάθεσή του να παίξει επιθετικά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, δέχθηκε εύκολα αντεπιθέσεις με αποτέλεσμα, να βρεθεί πολύ γρήγορα, πριν το πρώτο 20λεπτο, πίσω στο σκορ με δύο τέρματα. Ο Διούδης κράτησε τον Άρη “όρθιο” στο 10΄με τις αποκρούσεις του στα σουτ των Πλατέλλα και Γιόχανσον.  Στο 11΄κόρνερ του Μάνταλου, προβολή του Μπούρμπου η μπάλα στο δοκάρι, παραλίγο αυτογκόλ για τον Άρη που γλίτωσε τα χειρότερα, όχι όμως για πολύ.

Ατομική προσπάθεια του Μάνταλου στο 16΄, διαγώνιο σουτ από τα αριστερά και η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ (0-1) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Στο 22΄το εντυπωσιακό ανάποδο “ψαλίδι” του Μάνταλου από το ύψος του πέναλτι, μετά από ασταθή απομάκρυνση του Ραούλ Μπράβο κατέληξε στα δίχτυα του Διούδη, με την ΑΕΚ να διπλασιάζει τα τέρματά της (0-2). Οι Αθηναίοι είχαν κάποιες ευκαιρίες με τους Μπακασέτα και Αλμέϊδα, αλλά και σε αυτές ο Διούδης αντέδρασε σωστά.

ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ!

Οι πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, τόσο από τον Νίκο Αναστόπουλο, όσο και από τον Τιμούρ Κετσπάγια, δεν έδωσαν την δυνατότητα στις δύο ομάδες να βρουν εύκολα ρυθμό. Η πρώτη μεγάλη φάση, ήταν και πάλι για την ΑΕΚ με τον Μπακασέτα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Διούδη στο 52΄. Οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν στη συνέχεια ρυθμό, έκλεισαν την ΑΕΚ στα καρέ της και αναζήτησαν την μείωση του σκορ. Αρχικά ο Τάτος και ο Νέτο είδαν τον Ανέστη να τους αρνείται με εντυπωσιακές επεμβάσεις το γκολ σε σουτ και απευθείας χτύπημα φάουλ στο 66΄και 68΄αντίστοιχα.

Τελικώς, στο 69΄ο Άρης μείωσε με καρφωτή κεφαλιά του Ιντζίδη σε 1-2 μετά από σέντρα του Ανάκογλου. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου διατήρησαν την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, έψαχναν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και από την στιγμή που δεν έβρισαν απείλησαν με σουτ εκτός περιοχής. Πρωταγωνιστής ο Τσουμάνης, τα δύο σουτ του οποίου στο 85΄και 86΄απομακρύνθηκαν από τον Ανέστη, με το 1-2 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις: 

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης (62΄Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46΄Βουτσιάς), Τσουμάνης, Ρόβας (46΄Παυλίδης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης (46΄Ανάκογλου), Αντρέου (46΄Νέτο), Μιλούνοβιτς (46΄Ν΄Λουντούλου), Τάτος (80΄Ντόγος), Ίλιτς (46΄Καπνίδης)

ΑΕΚ (Τ. Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο (32΄Μπακάκης), Λαμπρόπουλος (72΄Ντίας), Τσιγκρίνσκι (46΄Κολοβέτσιος), Ντίντακ (72΄Μανωλάς), Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μάνταλος (46΄Ροντρίγκες), Μπακασέτας (60΄Τζανετόπουλος), Αλμέϊδα (35΄Πέκχαρτ)

To Top