Ο Άρης δεν θα σας κάνει τη χάρη! “Νεκρός” δεν είναι, ζούσε, ζει και θα ζει με υπερηφάνεια!

Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες, αλλά μετά και την τελευταία ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, ο Άρης είναι φανερό ότι δεν μπορεί να αποφύγει το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού. Όχι ότι οι κίτρινοι πέφτουν γιατί έφεραν 1-1 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ούτε γιατί η “περήφανη” στα λόγια (και όχι στις πράξεις) αντίπαλος του, έχανε με “κατεβασμένα” τα χέρια από τον Πλατανιά, τον Πανιώνιο και δεν μπόρεσε να κερδίσει Απόλλωνα και Βέροια.

Ο Άρης πέφτει γιατί ο ίδιος από το καλοκαίρι, έκανε εγκλήματα σε όλα τα επίπεδα και γιατί “πέταξε” βαθμούς στα λεγόμενα παιχνίδια των “έξι πόντων”. Πέφτει γιατί σπατάλησε την ενέργεια του στην εσωστρέφεια, στις εσωτερικές έριδες, στην κόντρα μέσα στο ίδιο του σπίτι, γιατί είχε και έχει παράγοντες πολύ μικρούς για να τον πάρουν στους ώμους του και να τον οδηγήσουν στην κορυφή. 

Ο Άρης πέφτει γιατί φταίει πρώτα από όλους ο ίδιος.

Μπορεί λοιπόν, κάποιοι “επαγγελματίες” ποδοσφαιριστές τύπου Κλάους και Τζαβέλλα, μισθοφόροι και υπηρέτες των αφεντικών τους, αγαπώντας περισσότερο από το χρώμα της φανέλας, το χρώμα του χρήματος, με την λογική Ο.Φ.Ο.Α. (όπου φυσάει ο άνεμος) να έσπευσαν να μιλήσουν για τον “νεκρό Άρη”, αλλά ο Άρης, ο κόσμος του, η περήφανη οικογένεια του, δεν θα τους κάνει την χάρη.

Ο Άρης ζούσε, ζει και θα ζει με υπερηφάνεια. Θα βρει τους μηχανισμούς για να λύσει τα προβλήματα του, να πατήσει γερά στα πόδια του και να σταθεί όρθιος. Με δύναμη και υπερηφάνεια. Θα αποδώσει ευθύνες σε όσους εγκλημάτισαν πάνω του, θα βρει τον τρόπο να αποδοθούν ευθύνες και θα κάνει την αυτοκάθαρση του, όσο καιρό κι αν πάρει, όσο κι αν πρόκειται για μια επίπονη διαδικασία. Μαθημένος είναι στα δύσκολα.

O Άρης δεν πέθανε την Κυριακή. «Είναι ικανός ακόμη και μέσα από τα ερείπια του να αναγεννηθεί» όπως δήλωσε πρόσφατα ο Γιάννης Βένος. «Δεν θα πεθάνει ο Άρης! Αυτό το μήνυμα προς εχθρούς και φίλους. Θα είμαστε βράχοι, ογκόλιθοι διπλα στον Άρη και τα αδέλφια μας» όπως υπογράμμισαν οι οργανωμένοι.

Ο Άρης μπορεί να κάνει μια νέα αρχή. Γιατί είναι στο DNA του, γιατί μπορεί. Γιατί αυτή είναι οι μοίρα και το πεπρωμένο του. Ο Άρης θα επιστρέψει. Το αν θα βρει… αλεξιπτωτιστές τύπου Τζαβέλλα και Κλάους, είναι ένα σοβαρό ερώτημα.

 

To Top