“Ο Άρης μια οικογένεια και στα εύκολα και στα δύσκολα”! (photos)

O Άρης προσπαθεί να βγει από την αγωνιστική κρίση και τώρα στα δύσκολα, κάθε άλλη φορά από ποτέ καλείται να μείνει ενωμένος! Σε μια κίνηση συσπείρωσης για τους σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν, αρχής γενομένης του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, πήρε την απόφαση να παραθέσει το βράδυ της Πέμπτης δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Κρήνης.

Κατά γενική ομολογία, ο Σέρβος τεχνικός στο μικρό διάστημα που είναι στο τιμόνι των κίτρινων έχει αναπτύξει έναν κώδικα επικοινωνίας με τους παίκτες, ενώ και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι κάτι παραπάνω από καλό, άσχετα με τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο.

Σε μια προσπάθεια, λοιπόν, η ομάδα να λειτουργήσει ως μια πραγματική οικογένεια, ως μια «γροθιά» έγινε και το σημερινό αυτό τραπέζι… αποφόρτισης στους παίκτες στη “Νέα Διαγώνιο” στη Νέα Κρήνη. Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν μαζί, έφαγαν σαν μια οικογένεια μαζί και είχαν την ευκαιρία να τα πουν μακριά από την πίεση των αγώνων και να προετοιμαστούν ψυχολογικά ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ.  Όταν ρωτήσαμε τον Μιλίνκοβιτς τι θα πει σήμερα στους παίκτες, τι θα τους ευχηθεί ήταν κατηγορηματικός: “Όσο γρηγορότερα να επιστρέψουμε στις νίκες, τι άλλο;”, ενώ σχολιάζοντας την αφορμή του δείπνου είπε: “Θέλουμε να δώσουμε το πνεύμα ότι παραμένουμε σκληροί, ότι είμαστε παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση σα μια γροθιά, να δείξουμε ότι είμαστε μαζί σαν μια οικογένεια και στα εύκολα και τα καλά, αλλά και στα δύσκολα”.

Δείτε φωτογραφίες από το δείπνο:

To Top